Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοκόλλητες ταινίες στεγάνωσης για καμινάδες: Είδη - τιμές





Αυτοκόλλητες ταινίες στεγάνωσης στη μεγαλύτερη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο 2310 428900.

Μια πολύ μεγάλη γκάμα ανάλογα με την τελική εφαρμογή, σας περιμένει στην εταιρεία μας για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας,

Το βαρύ πυροβολικό μας είναι οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες στεγάνωσης Adeflex για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς εδώ:

Adeflex: Αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου (2)


Πρόκειται για ένα ευέλικτο και πολύτιμο εργαλείο στεγανοποίησης που δίνει λύσεις σε πάρα πολλά καθημερινά προβλήματα στις κατασκευές.

Υπάρχουν πολλά πλάτη και η εφαρμογή του είναι απλούστατη, επιπέδου do-it -yourself και δεν απαιτεί σχεδόν κανέναν εξοπλισμό!

Έπονται οι αυτοκόλλητες βουτυλικές ταινίες στεγάνωσης Adeflex butyl που είναι ένα ακριβότερο υλικό με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές. 

Η κύρια του διαφορά είναι ότι έχει καλύτερη πρόσφυση σε όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλές,χειμωνιάτικες θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν σε αντίθεση με τις ασφαλτικές που χρειάζονται μια ελάχιστη θερμοκρασία 10 βαθμών.

Οι βουτυλικές ταινίες παραδίδονται επίσης σε πολλά διαφορετικά πλάτη και πάντα σε ρολά μήκους δέκα μέτρων. 

Και μετά έρχονται οι ταινίες για καμινάδες οι οποίες πρακτικά ισοδυναμούν με αντικατάσταση μολυβιού.

Οι αυτοκόλλητες ταινίες στεγάνωσης Alu Ecowaflex αποτελούνται από την καλύτερης ποιότητας βουτυλική μάζα προσαρμοσμένη σε ένα εύκαμπτο,λακαρισμένο φύλλο αλουμινίου πάχους 0,15mm που είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει για πάρα πολλά χρόνια.

 Έτσι αποτελεί την καλύτερη αντικατάσταση του μολυβιού που και τοξικό είναι αλλά και έχει προβλήματα ψαθυροποίησης με τον καιρό.

Οι Alu Ecowaflex κολλάνε τέλεια σε όλες τις επιφάνειες ,σε όλες τις θερμοκρασίες και μπορούν να πάρουν μεγάλες παραμορφώσεις και να καλύψουν μεγάλες ανωμαλίες γιατί είναι υλικό εύπλαστο από κατασκευής του! 

Διατίθενται σε πλάτος 30 cm σε χρώματα κεραμιδί και μαύρο.

Για αυτοκόλλητες ταινίες στεγάνωσης ελάτε σε επαφή μαζί μας στο 2310 428900 και θα βρείτε εκείνο το υλικό που θα καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις σας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου