Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Συντήρηση κι επισκευή δρόμων / οδοστρωμάτων με Glasgrid








Συντήρηση κι επισκευή δρόμων / οδοστρωμάτων με Glasgrid σημαίνει περισσότερη οικονομία και μεγαλύτερη λειτουργική ζωή.
 Ενημερωθείτε σχετικά στο 2310 428900.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Υαλοπλέγματα GlasGrid: Απόλυτη επισκευή - ενίσχυση - συντήρηση για οδοστρώματα



Τα υαλοπλέγματα Glasgrid είναι πιο ισχυρά από το χάλυβα αναλογικά με το βάρος τους και χρησιμοποιούνται με επιτυχία στη συντήρηση κι επισκευή δρόμων / οδοστρωμάτων,μειώνοντας θεαματικά την ανακλαστική ρηγμάτωση στις νέες στρώσεις ασφαλτοσκυροδέματος και αυξάνοντας τη λειτουργική τους ζωή έως και 300%.

Τα υαλοπλέγματα Glasgrid παραλαμβάνουν τις κάθετες τάσεις από το άνοιγμα των ρωγμών και τις διαχέουν κατανέμοντας τες οριζόντια. 

Με τον τρόπο αυτό προστατεύουν αποτελεσματικά τις νέες επιφανειακές στρώσεις από την μετάδοση σε αυτές των παλαιών ρωγμών.

Ρίξτε μια ματιά εδώ για να ενημερωθείτε καλύτερα:



Πως εφαρμόζονται;

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:



Τα αυτοκόλλητα υαλοπλέγματα Glasgrid GG χρειάζονται επίπεδη επιφάνεια εφαρμογής,άρα πρέπει να προηγηθεί μαι ισοπεδωτική στρώση από ασφαλτοσκυρόδεμα ελάχιστου πάχους 20mm.

To Glasgrid GG απλώνεται πάνω στην ισοπεδωτική στρώση - με την αυτοκόλλητη πλευρά του να κοιτάει προς τα κάτω - χειρωνακτικά ή με μηχάνημα με τρόπο ώστε να υπάρχει πλήρης επαφή παντού.

Κατόπιν περνιέται με ψεκασμό ένα ασφαλτικό αστάρι υποβοήθησης της πρόσφυσης με περιεκτικότητα σε άσφαλτο τουλάχιστον 60%.

Αφού στεγνώσει πλήρως μπορεί να αρχίσει η εφαρμογή της επιφανειακής,ασφαλτικής στρώσης η οποία συνιστάται να τοποθετηθεί μεσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ελάχιστο συνιστώμενο πάχος επιφανειακής στρώσης μετά την συμπύκνωση είναι τα 40mm.

Αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής των αυτοκόλλητων υαλοπλεγμάτων  Glasgrid GG μπορείτε να βρείτε στο κατωτέρω manual:



H συντήρηση κι επισκευή δρόμων / οδοστρωμάτων με Glasgrid είναι μια εξαιρετική επιλογή εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών. 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο 2310428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου