Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων στις καλύτερες τιμές









Για το αλφάδιασμα των πλακιδίων και των μαρμάρων πάχους 13-24mm διαθέτουμε το πιο ανταγωνιστικό τεχνικοοικονομικά σύστημα στη Ελλάδα.
 Καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ: 


Αλφάδιασμα πλακιδίων με σύστημα Stamplast: Υλικά - τιμές


To αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων πάχους 13-24mm γίνεται με τις ίδιες σφήνες που χρησιμοποιούνται για τα πλακάκια πάχους 3-12 mm και που φαίνονται παρακάτω σε χρώμα ανθρακί:








Απλά αντί να χρησιμοποιηθούν οι συνηθισμένοι πράσινοι,λευκοί και κόκκινοι αποστάτες που φαίνονται στην φωτογραφία, χρησιμοποιούμε πιο ψηλούς αποστάτες που βολεύουν για πλακάκια και μάρμαρα με πάχη 13-24mm.

Oι αποστάτες αυτοί έχουν χρώμα πορτοκαλί και πωλούνται σε σάκους των 250 τεμαχίων.

Για την εύκολη εισαγωγή των σφηνών μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλαστικές ή μεταλλικές πένσες σαν κι αυτές που φαίνονται στην πάνω φωτογραφία.


Ένα νέο σύστημα για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων πάχους 1-20mm έχει πατενταριστεί από τη Stamplast και τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά.

Το νέο σύστημα δεν θα χρησιμοποιεί σφήνες αλλά επαναχρησιμοποιούμενα, διαφανή, βιδωτά καπάκια που βιδώνοντας τα στους αποστάτες θα πετυχαίνουν το αλφάδιασμα των πλακιδίων και των μαρμάρων εύκολα με χειρωνακτικό τρόπο όπως εύκολα με το χέρι θα απομακρύνονται και τα προεξέχοντα μέρη των αποστατών μετά τη πήξη της κόλλας.

Τα καπάκια θα πωλούνται σε σακουλάκια των 50 τεμαχίων ενώ οι αποστάτες σε σακουλάκια των 250 τεμαχίων.

Επιλογές σε αποστάτες: 1mm και   1,7mm.


Για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων  θα βρείτε τα πιο σύγχρονα συστήματα και τις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου