Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Υδροδιογκούμενα προφίλ / κορδόνια και σφραγιστικά για στεγανοποίηση αρμών





Τα διογκούμενα με το νερό προφίλ και σφραγιστικά Supercast SW της Fosroc με βάση ειδικά πολυμερή είναι η ιδανική λύση για τη στεγανοποίηση των αρμών εργασίας / διακοπής - κατασκευαστικών αρμών - σε κατασκευές από μπετόν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Ελλάδα - Greece. 



Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:



Υδροδιογκούμενα στεγανωτικά κορδόνια Supercast SW της Fosroc



Τα υδροδιογκούμενα  προφίλ και σφραγιστικά Supercast SW της Fosroc παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα:

- χρησιμεύουν σαν δεύτερη στρώση άμυνας στο νερό σε συνεργασία με συστήματα ελαστομερών σφραγιστικών υλικών ή PVC waterstops

- είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτησή τους. Κολλιούνται με την κατάλληλη κόλλα

- τα υδροδιογκούμενα  προφίλ με βάση πολυμερή έχουν καλύτερη συμπεριφορά στο χρόνο από τα μπεντονιτικά κορδόνια όσον αφορά τους κύκλους διόγκωσης συρρίκνωσης

- λύνουν τα προβλήματα λεπτομερειών που βρίσκονται στα συστήματα με PVC waterstops

- ιδιαίτερα προσαρμόσιμα σε περιπτώσεις αρμών πολύπλοκων μορφών

- υπάρχουν λύσεις για όλες τις ποιότητες νερού

- χρησιμοποιούνται για σφραγίσεις ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά και υποστρώματα όπως π.χ. σε διεισδύσεις σωλήνων,σε διαφραγματικούς τοίχους κλπ.


Πώς λειτουργούν;

Tα υδροδιογκούμενα  προφίλ και σφραγιστικά Supercast SW της Fosroc τοποθετούνται στους κατασκευαστικούς αρμούς σε ελάχιστη απόσταση 7,5-8cm από τις άκρες των αρμών και όταν το νερό διεισδύοντας από το κενό του αρμού φθάσει σ' επαφή μαζί τους, διογκώνονται και σφραγίζουν απόλυτα τον αρμό δημιουργώντας απόλυτο φράγμα κατά του νερού.

Όταν το νερό υποχωρήσει, το προφίλ επιστρέφει συρρικνούμενο στην πρότερη του κατάσταση και η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί πρακτικά άπειρες φορές.

Tα υδροδιογκούμενα  προφίλ και σφραγιστικά Supercast SW της Fosroc διογκώνονται έως και 300% και δεν περιέχουν καουτσούκ ή μπεντονίτη και σε γενικές γραμμές θεωρούνται πιο αποτελεσματικά και αξιόπιστα σε βάθος χρόνου από τα μπεντονιτικά.

Διαθέτουν το χαρακτηριστικό της καθυστερημένης διόγκωσης για να αποφεύγεται η περίπτωση προδιόγκωσης τους σε υγρές συνθήκες.


Για τεχνικά χαρακτηριστικά ρίξτε μια ματιά στο link.

Για υδροδιογκούμενα  προφίλ και σφραγιστικά Supercast SW της Fosroc για στεγανοποίηση / σφράγιση αρμών,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Ελλάδα - Greece. 


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου