Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης ακρυλικοί ή σιλικονούχοι








Έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης  / εξωτερικής μόνωσης ακρυλικοί ή σιλικονούχοι - πάστα - στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:




Έτοιμοι σοβάδες εξωτερικήs μόνωσης / θερμοπρόσοψης: τιμές (2)



Oι έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης  / εξωτερικής μόνωσης ακρυλικοί ή σιλικονούχοι Thermomaster είναι η τελική πινελιά στο σύστημα θερμοπρόσοψης Thermomaster.

Βάφονται στη μάζα τους σε περίπου 200 αποχρώσεις με πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα.


Έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης  / εξωτερικής μόνωσης ακρυλικοί ή σιλικονούχοι:Τα πλεονεκτήματα τους εν τάχει


- στεγανοί

- πολύ εύκαμπτοι και συνεπώς ανθεκτικοί σε ρηγμάτωση

- δυνατότητα διαφόρων κοκκομετριών

- δυνατότητα διαφορετικών υφών

- ανεξίτηλοι

- υψηλής αισθητικής

- ετοιμόχρηστοι

- ευκολόχρηστοι

- αναπνέοντες

- ασφαλείς - μη τοξικοί - χαμηλής περιεκτικότητας σε πτητικές ουσίες

- ισχυρής πρόσφυσης

- ανθεκτικοί σε άλγη,μούχλα και γενικότερα σε βιολογικούς εποικισμούς κλπ.


Oι σιλικονούχοι σοβάδες είναι λίγο ακριβότεροι από τους ακρυλικούς αλλά θεωρούνται πιο στεγανοί,πιο ατμοδιαπερατοί και πιο εύκολα καθαριζόμενοι με φυσικές διαδικασίες


Να βάζουμε αστάρι;

Πάντα και πάντα στη ίδια απόχρωση από το ίδιο μηχάνημα.

Το αστάρι είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους:

- καθιστά ομοιόμορφη την απορροφητικότητα του υποστρώματος παντού και έτσι γλιτώνουμε από τοπικές διαφορές αποχρώσεων

- συνεισφέρει σημαντικά στη στεγανοποίηση της κατασκευής

- επιμηκύνει το χρόνο κατεργασίας του τελικού σοβά έτσι ώστε να προλαβαίνουν τα μαστόρια να τον δουλεύουν σωστά

- βελτιώνει την πρόσφυση στα λεία υποστρώματα


Τιμές

Εξαρτώνται κυρίως από την απόχρωση και κυμαίνονται από 1.1 - 1.5 euro/kg στις συνήθεις αποχρώσεις.


Έτοιμοι σοβάδες θερμοπρόσοψης  / εξωτερικής μόνωσης ακρυλικοί ή σιλικονούχοι - πάστα -  στις καλύτερες τιμές της αγοράς;

 Ενημερωθείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου