Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Μαργαρίτες -γραμμικοί





Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος - γραμμικοί αποστάτες,μαργαρίτες κλπ - στις καλύτερες τιμές μόνο στο 2310 428900.


Οι μαργαρίτες είναι πλαστικοί - κατασκευή συνήθως από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας -  κυκλικοί,σημειακοί αποστάτες που χρησιμοποιούνται κυρίως - αλλά όχι μόνο - σε κάθετα δομικά στοιχεία από μπετόν / σκυρόδεμα.

Εξασφαλίζουν την ελάχιστη απαιτούμενη επικάλυψη των οπλισμών έτσι όπως την ορίζει ο Ελληνικός Κανονισμός Οπλισμένου Σκυροδέματος και ο Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος.

Η ελάχιστη απαιτούμενη επικάλυψη είναι πολύ σημαντικό να τηρείται για να υπάρχει επαρκής προστασία του οπλισμένου μπετόν από την ενανθράκωση σε όλη τη διάρκεια της λειτουργικής ζωής του έργου.


Επισκευή μπετόν / σκυροδέματος με ενανθράκωση και αποκατάσταση οπλισμών με διάβρωση (1)


Η ελάχιστη επικάλυψη με μπετόν είναι μεγαλύτερη σε πιο επιθετικά περιβάλλοντα. 
Μάλιστα σε όλα τα παραθαλάσσια περιβάλλοντα είναι πάντα μεγαλύτερη λόγω της αλατονέφωσης που επιταχύνει τη διάβρωση των οπλισμών


Οι μαργαρίτες περιγράφονται με 3 νούμερα.

Για παράδειγμα η μαργαρίτα 25/6-12 παρέχει μια επικάλυψη 25mm και μπορεί να εξυπηρετήσει ράβδους οπλισμού από 6mm έως 12mm.

 Μια μαργαρίτα που χαρακτηρίζεται σαν 50/10-18 παρέχει μια επικάλυψη 50mm και μπορεί να εξυπηρετήσει ράβδους οπλισμού από 10mm έως 18mm.

Συνιστάται οι μαργαρίτες να μπαίνουν στα τσέρκια.


Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Μαργαρίτες Stamplast

- στιβαρή κατασκευή από HPDE

- πολλά διαφορετικά μεγέθη για κάθε περίπτωση

- εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές

- σημειακές ακτινωτές επαφές με τον ξυλότυπο λόγω των αποφύσεών περιμετρικά. Αυτό τις κάνει σχεδόν αόρατες και πάντως δεν χρειάζεται στοκάρισμα το μπετόν στην περιοχή τους

- ανοικτός σχεδιασμός για ανεμπόδιστη ροή του σκυροδέματος.

Εκτός από τους σημειακούς αποστάτες υπάρχει και μια μεγάλη σειρά από γραμμικούς αποστάτες που χρησιμοποιούνται κυρίως σε πλάκες:


Για αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος - μαργαρίτες,γραμμικούς αποστάτες κλπ - στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Διανομή σε όλη την Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου