Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Τοπική επισκευή - συντήρηση οδοστρωμάτων με υαλοπλέγματα GlasGrid PM






Για την τοπική επισκευή - συντήρηση οδοστρωμάτων ζητήστε τα υαλοπλέγματα GlasGrid PM,κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις σας. Καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Στην άνω φωτογραφία φαίνεται ο τρόπος που το υαλόπλεγμα  GlasGrid PM καλείται να ενισχύσει το οδόστρωμα γύρω από ένα φρεάτιο επίσκεψης / ανθρωποθυρίδα.

Το υαλόπλεγμα είναι έτοιμο-κομμένο από το εργοστάσιο και διευκολύνει πολύ την γρήγορη εξέλιξη των εργασιών.

Ετοιμάζεται το υπόστρωμα,εφαρμόζεται το υαλόπλεγμα και μπαίνει μια στρώση ζεστού ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση της επιπεδότητας.

Στην κάτω φωτογραφία βλέπετε μια τυπική κατάσταση του οδοστρώματος γύρω από ένα φρεάτιο επίσκεψης,μια κατάσταση που συνήθως εξελίσσεται μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

Οι τάσεις που αναπτύσσονται από την κυκλοφοριακή φόρτιση στα ειδικά αυτά σημεία / συναρμογές είναι μεγάλες και προξενούν γρήγορες βλάβες.







Τα  υαλοπλέγματα GlasGrid PM είναι αυτοκόλλητα και προδιαμορφωμένα και γι αυτό πολύ εύχρηστα όσο και αποτελεσματικά

Εμποδίζουν το σχηματισμό και τη μετάδοση των ρωγμών στο πέριξ του φρεατίου ασφαλτοσκυρόδεμα.


Πολλά πλεονεκτήματα

- αυτοκόλλητη κάτω όψη

- δεν χρειάζεται ζέσταμα ή άλλη κατεργασία ενεργοποίησης

- εύκολα και γρήγορα με χειρωνακτικό τρόπο

- απόδοση σε βάθος χρόνου. Εξαφανίζει τις ρωγμές,καταστέλλει την ανακλαστική ρηγμάτωση και βάζει τέρμα στις καταστροφές γύρω από το φρεάτιο.

- μειώνει τα κόστη συντήρησης και αυξάνει τη λειτουργική ζωή του οδοστρώματος

- άκαμπτο υλικό με υψηλό μέτρο ελαστικότητας και χαμηλή επιμήκυνση.

Τα  υαλοπλέγματα GlasGrid PM είναι η σύγχρονη και εύκολη λύση για γρήγορες και αποτελεσματικές επεμβάσεις γύρω από φρεάτια επίσκεψης και άλλα μεμονωμένα σημεία όπως κρουνοί,κινούμενες μπάρες,καλύμματα φρεατίων κλπ.


Για την τοπική επισκευή - ενίσχυση  των οδοστρωμάτων, ζητήστε τα υαλοπλέγματα GlasGrid PM κατά της ανακλαστικής ρηγμάτωσης. Καλέστε μας στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου