Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνογνωσία - άψογες τιμές (1)







Για μονώσεις ταρατσών υψηλής ποιότητας σε Αθήνα - Αττική,καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σε επαφή με τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία - προσγειωμένη τιμή /κόστος (2)


Επίσης δείτε αυτό το εκτεταμένο,διαφωτιστικό άρθρο:


Δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στις μονώσεις  σε Αθήνα - Αττική για δύο δεκαετίες και συνολικά στο χώρο της μόνωσης για μισό αιώνα.


Τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης πορείας μας:

1. Στεγανοποιητικά υλικά από τις πιο καταξιωμένες ευρωπαϊκές παραγωγικές εταιρείες του κλάδου.

Με το καλό μας όνομα στην Ευρώπη έχουμε πρόσβαση στις καλύτερες πηγές και αγοράζουμε μαζικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις που ενσωματώνονται με καταιγιστικό ρυθμό στα νεότερα προϊόντα.

Για παράδειγμα τι συμβαίνει με τα ασφαλτόπανα;

Τα ασφαλτόπανα είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή σύνθεση ασφαλτικής μάζας και ενός οπλισμού που παράγουν από κοινού μια στεγανοποιητική μεμβράνη.

Η τεχνολογία τους έχει προχωρήσει πολύ και σε πολλές μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική η τεχνολογία αυτή έχει περάσει στην πράξη.

Πλέον τα ασφαλτόπανα έχουν πολλές δυνατότητες που τα διαφοροποιούν από τα commodities και εξασφαλίζουν λειτουργίες αδιανόητες προ λίγων μόλις ετών.

Τώρα τα ασφαλτόπανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ψυχρά υλικά καταπολεμώντας έτσι τα τοπικά φαινόμενα αστικής θερμικής νησίδας.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τον αέρα από το διοξείδιο του θείου και το άζωτο.

Ρίξτε μια ματιά εδώ:


Δείτε κι αυτό το γενικό  άρθρο για τα ασφαλτόπανα:


2. Τα συνεργεία τοποθέτησης

Kαι το καλύτερο υλικό θα δεινοπαθήσει στα ακατάλληλα χέρια. 
Για τις  μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική έχουμε επιλέξει τους πιο συνεπείς και λεπτολόγους συνεργάτες καi τους έχουμε μυήσει στα μυστικά της τεχνογνωσίας μας.

Συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους καλύτερους τοπικούς τεχνίτες για να περιβάλλουμε τα avant garde προϊόντα μας με τις κατάλληλες υπηρεσίες εφαρμογής.

Περισσότερα για το θέμα στο 2ο μέρος.


Για αξιόπιστες μονώσεις ταρατσών  σε Αθήνα - Αττική,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σε επαφή με τα εκεί  συνεργεία μας. Καλές τιμές,καλύτερο αποτέλεσμα.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου