Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Εξωτερική μόνωση: Στηρίγματα / βύσματα Fischer για τσιμεντοσανίδες








Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη : 15 ερωταπαντήσεις



Τα μεταλλικά στηρίγματα / βύσματα / ούπα Termofix 6H-NT της Fischer είναι κατάλληλα για εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη πάνω σε σε λεπτά πάνελ / υποστρώματα από:


 - υαλοσανίδες και γενικά ινοπλισμένες γυψοσανίδες


- τσιμεντοσανίδες


- OSB


- μοριοσανίδες ( chipboards)


- ινοσανίδες ( MDF)


- κόντρα πλακέ


- μασίφ ξύλο κλπ.


Τα μεταλλικά στηρίγματα / βύσματα Termofix 6H-NT της Fischer είναι στη ουσία ξυλόβιδες Power - Fast εγκεκριμένες από τη   Fischer, ήδη προσαρτημένες μονολιθικά - προσυναρμολογημένες - πάνω σε πλαστικές ροδέλες διαμέτρου 6cm που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση των θερμομονωτικών πλακών.


Οι βίδες αυτές εγγυώνται μια ασφαλή αγκύρωση πάνω στα λεπτά πάνελ που παίζουν τον ρόλο του υποστρώματος.


Το λεπτό πάχος της ροδέλας επιτρέπει μια άνετη τοποθέτηση, πρόσωπο με την επιφάνεια του θερμομονωτικού υλικού και επίσης την κάλυψη της ροδέλας με ακρυλικούς ή σιλικονούχους σοβάδες πολύ λεπτού πάχους.


Για κάθε ροδέλα υπάρχει στη συσκευασία και ένα βύσμα από πολυστερίνη για να μονώνει την κεντρική οπή και να αποφεύγονται οι θερμογέφυρες.


Για τις θερμομονωτικές πλάκες από πολυστερίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φρεζάρισμα αν είναι επιθυμητό σαν μια καλύτερη απάντηση στις θερμογέφυρες των στηριγμάτων.


Δεν χρειάζεται προτρύπημα. Το απαιτούμενο βάθος αγκύρωσης είναι μικρό,μόλις 30mm, πράγμα που επιτρέπει μεγάλη ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών.

 Η διάμετρος των οπών είναι 6mm.

Για τα μαλακά θερμομονωτικά υλικά μπορεί να γίνει συνδυασμός με τις πλατύτερες ροδέλες συγκράτησης Fischer.


Θα βρείτε επίσης σε μας τα στηρίγματα / βύσματα Fischer Thermoz PN 8 κατάλληλα για υποστρώματα από μπετόν και τούβλα.


Για στηρίγματα / βύσματα / ούπα Fischer  για θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση στις πιο καλές της αγοράς,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.




Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου