Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης: Τι είναι; (1)







Για πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης στις καλύτερες τιμές, καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Καλύπτουμε και Αθήνα.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης και σχάρες για μεγάλες κλάσεις φορτίων



Τα πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης είναι ένας από τους τρόπους απορροής / αποστράγγισης / αποχέτευσης των επιφανειακών νερών - βροχής,ποτίσματος κλπ.

Είναι μέσα γραμμικής αποστράγγισης και μπορεί κανείς να σχηματίσει μεγάλα μήκη από τις μονάδες του ενός μέτρου μήκους που είναι η συνήθης εμπορική τους διάσταση.

Συνδέονται το ένα με το άλλο δομοστοιχειωτά ώστε να πάρουμε ένα μήκος που ικανοποιεί τις ανάγκες μας.

Από την επάνω τους πλευρά τα  πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης καλύπτονται με σχάρες από γαλβανισμένο ατσάλι,πλαστικό ή μαντέμι ανάλογα και με την κλάση φορτίου που επιδιώκουμε. 

Για τις κλάσεις φορτίου μπορείτε να ενημερωθείτε από το πρώτο λινκ

Τα νερά που συλλέγονται απομακρύνονται μέσω στομίων εκροής στον πυθμένα τους ή στα πλάγια άκρα τους προς κάποιο σύστημα αποχέτευσης.

Τα πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό με μια βάση από μπετόν πράγμα που δεν ισχύει με τα πλαστικά φρεάτια.

 Και οι κατασκευές από μπετόν δημιουργούν μεγαλύτερους όγκους αποστραγγιζόμενου νερού λόγω της έλλειψης απορρόφησης σαν αυτής του εδάφους. 

Γι αυτό τα κανάλια πρέπει να παρέχουν μεγαλύτερες επιφάνειες υποδοχής του νερού σε σχέση με τις σημειακές αποστραγγίσεις όπως τα πλαστικά φρεάτια

Η αρχή λειτουργίας τους είναι η ίδια με αυτήν της  αποστράγγισης σε ένα δώμα. Λειτουργούν σαν περιμετρική αποστράγγιση στα άκρα μιας κεκλιμένης επιφάνειας.

Για τα πολλά είδη από πλαστικά αποστραγγιστικά κανάλια / κανάλια αποστράγγισης θα δούμε στο 2ο μέρος αυτού του άρθρου.

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και στην Αθήνα.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου