Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF Knauf στις καλύτερες τιμές (1)








Για ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF της Knauf στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Οι ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF της Knauf κατασκευάζονται στη Γερμανία και αποτελούν διεθνές μέτρο σύγκρισης για τη λειτουργικότητα,την αισθητική τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.


Είναι κατασκευασμένες από φυσικά υλικά: 

βιοδιασπώμενο πετροβάμβακα,διογκωμένο περλίτη και άμυλο.
 Συνεπώς από πρώτες ύλες που χαρακτηρίζονται από ανανεωσιμότητα και διατηρησιμότητα και εξασφαλίζουν υγιεινό εργασιακό περιβάλλον


Ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF: αισθητικές επιλογές

Η εμφάνιση είναι μια σημαντική παράμετρος για πολλά καταστήματα και η AMF προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αισθητικών επιλογών σε κλασσικά και μοντέρνα μοτίβα.

Έτσι μπορεί να γίνει μια εξατομίκευση με βάση τα προσωπικά γούστα των αρχιτεκτόνων,των διακοσμητών και των ιδιοκτητών.


Ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF Knauf : ηχοαπορροφητικότητα

Την αξία της ηχοαπορροφητικότητας των ψευδοροφών θα την αντιληφθείτε αν μπείτε σε ένα γραφείο με λείες επιφάνειες όπως π.χ. απλές γυψοσανίδες ή κλασσικά,βαμμένα επιχρίσματα.

Ο ήχος των φωνών είναι ακατάληπτος από την αλλοίωση λόγω της πολλαπλής ανάκλασης πάνω στις λείες επιφάνειες.
 Μια ψευδοροφή ορυκτών ινών βελτιώνει αισθητά την κατάσταση χωρίς ιδιαίτερη μέριμνα για άλλες παρεμβάσεις στους τοίχους και το πάτωμα.

Βέβαια υπάρχουν διαφορετικοί συντελεστές ηχοαπορρόφησης για διαφορετικά προϊόντα αλλά ο μέσος θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το 0,63.


Ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF Knauf: αντοχή σε υγρασία

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε χώρους με υψηλές εσωτερικές σχετικές υγρασίες έως και 95%,άρα είναι πρακτικά κατάλληλες για κάθε εσωτερικό χώρο.


Παράγοντες κόστους - τιμές

Με τις εξαιρετικές τους τιμές οι ψευδοροφές ορυκτών ινών - γενικά - δίνουν πολύ καλές λύσεις και για τα πιο σφιχτά budgets.


Η συνέχεια όμως στο 2ο μέρος.

Για ποιοτικές,γερμανικές,ψευδοροφές ορυκτών ινών AMF  Knauf στις καλύτερες τιμές,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη για να μιλήσετε με κάποιον ειδικό.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου