Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης επιφανειακών νερών: τιμές (1)






Για πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης σε όλα τα μεγέθη,σε πολύ καλές τιμές, καθώς και για καπάκια ή σχάρες,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Τα πλαστικά φρεάτια έχουν σαν κύριο προορισμό τους να απομακρύνουν τα υπερβάλλοντα επιφανειακά νερά και μπαίνουν σημειακά σε κατεβασιές,πρασιές ή επιλεγμένα μέρη του οικοπέδου που έχουν το χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα επιφανειακά νερά όταν συσσωρεύονται μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλα προβλήματα στα κτίσματα και στους ενοίκους. 
Προβλήματα όπως:

- διεισδύσεις σε υπόγειους και ισόγειους χώρους

- καθιζήσεις

- δημιουργία λάσπης

- δημιουργία εστιών κουνουπιών κλπ.

Η διαχείριση των επιφανειακών νερών είναι λοιπόν πολύ σημαντική και τα πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης είναι ένα μέρος της όλης διαχείρισης.

Πρόκειται στην ουσία για σημειακή αποστράγγιση σε αντιδιαστολή με τα κανάλια αποστράγγισης / αποστραγγιστικά κανάλια που αποτελούν γραμμική αποστράγγιση.

Συλλέγουν τα όμβρια νερά και γενικά τα επιφανειακά νερά και μέσα από ένα σύστημα σωληνώσεων τα μεταφέρουν σε κάποιο μέρος όπου δεν δημιουργούν πρόβλημα στους ενοίκους - και βέβαια στους γείτονές τους.

Τα πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο εμπλουτισμένο με παράγοντες προστασίας κατά των υπεριωδών.

Διατίθενται σε πολλά μεγέθη και κάθε ένα από αυτά συνοδεύεται από τα ανάλογα καπάκια,τελάρα ή σχάρες. 
Οι τιμές των αξεσουάρ διαμορφώνονται ανάλογα με την ποιότητα και το βάρος τους.

Από πλευράς βατότητας τα  πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης είναι προορισμένα για χρήση πεζών όταν επιχωματώνονται με χώμα η χαλίκι. 
Δηλαδή απαγορεύεται να πατήσει πάνω τους  οποιοδήποτε τροχοφόρο μέσο.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει τα πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης να εγκιβωτίζονται μέσα σε σκυρόδεμα και να φέρουν και τα ανάλογα καπάκια.

Περισσότερα όμως στο 2ο μέρος

Για πλαστικά φρεάτια αποχέτευσης / αποστράγγισης καθώς και για καπάκια ή σχάρες σε πολύ καλές τιμές, καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη  (εξυπηρετούμε άμεσα και στην Αθήνα).

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου