Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Knauf fugenfuller - Super finish - Finitura στην καλύτερη τιμή







Για υλικά αρμολόγησης και στόκους σπατουλαρίσματος Knauf fugenfuller - Super finish - Finitura στην καλύτερη τιμή πανελλαδικά,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε μια ματιά εδώ:

Υλικό αρμολόγησης Knauf Fugenfuller για στοκάρισμα αρμών σε γυψοσανίδες: Η καλύτερη τιμή




Knauf fugenfuller / στόκος - υλικό αρμολόγησης

To μέτρο της αγοράς στην αρμολόγηση των γυψοσανίδων με τη χρήση χαρτοταινίας ή αυτοκόλλητης υαλοταινίας. Σε πολύ ειδική τιμή για επαγγελματίες.

Ευκολόχρηστο - ανακατεύεται μόνο με νερό - ,αυξημένης πρόσφυσης και χαμηλής ρηγμάτωσης παίρνει γρήγορα τις αντοχές του διευκολύνοντας τη ροή των εργασιών.

Χρησιμοποιείται επίσης σαν γυψόκολλα,για επισκευές γύψινων στοιχείων και συγκόλληση προστατευτικών γωνιόκρανων


Knauf  Super finish: στόκος - υλικό σπατουλαρίσματος

Στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Ετοιμόχρηστος / παστώδης για στοκάρισμα και φινίρισμα σε μπετόν,τσιμεντοσοβάδες,γυψοσανίδες,ινογυψοσανίδες,υλικά τύπου Ytong κλπ


Knauf   Finitura: στόκος - υλικό σπατουλαρίσματος

Περίπου όπως το Super finish αλλά με καλύτερο φινίρισμα - μοιάζει με μάρμαρο - λόγω της μοναδικής του σύνθεσης από ειδικούς ασβεστόλιθους. 
Τιμή επιδοτούμενη.

Τα ανωτέρω προϊόντα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας μας σε υλικά ξηράς δόμησης και βρίσκονται σε καθεστώς προνομιακής τιμής.

Είναι προϊόντα που έχουν να κάνουν με το φινίρισμα και συνεπώς με την άψογη αισθητική,υλικά κλειδιά για αρτιότερες κατασκευές. 


Για τα υλικά φινιρίσματος Knauf fugenfuller - Super finish - Finitura στη συμφερότερη τιμή της αγοράς,τηλεφωνήστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου