Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση: Τιμές - κόστος (2)





Για πληροφορίες για τιμές - κόστος σχετικά με θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( εξυπηρετούμε άμεσα και σε Αθήνα / Αττική ).


Ρίξτε πρώτα μια ματιά στο 1ο μέρος αυτού του άρθρου:

Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη: Τιμές - κόστος (1)


Θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση: Τιμές - κόστος (συνέχεια):

Για τα υπόλοιπα στοιχεία, δηλαδή για πλαστικά στηρίγματα,διάφορα προφίλ,κόλλα θερμοπρόσοψης και υαλοπλέγματα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια παζαρέματος των τιμών.

Απλά θα πρέπει να επιλέγετε μόνο πιστοποιημένα υλικά που δίνουν μια σχετική εγγύηση ότι είναι φτιαγμένα με κάποιες μίνιμουμ προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και μιλάμε για σχετική εγγύηση γιατί γίνονται πολλά και διάφορα και η απόλυτη εγγύηση πιστεύουμε πως είναι η φήμη του προμηθευτή. 

Προσέχετε λοιπόν την αξιοπιστία των πηγών σας γιατί δεν είναι όλα θέμα χαμηλού κόστους / τιμών.


Θερμοπρόσοψη / εξωτερική θερμομόνωση: Τιμές - κόστος για εργατικά

Εδώ κρύβεται συνήθως το μυστικό των διαφοροποιήσεων στις τιμές. Εντάξει,βρήκατε χαμηλό κόστος σε αξιόπιστα υλικά αλλά ποιος θα τα εφαρμόσει;

Δεν μπορείτε να φαντασθείτε τι διασπορά ποιότητας εφαρμογής υπάρχει στην αγορά!

Η κρίση έστρεψε πολλούς τεχνίτες διαφορετικών πεδίων στο αντικείμενο της θερμοπρόσοψης.

 Οι περισσότεροι δεν έχουν το σχετικό τεχνικό υπόβαθρο και δεν έχουν υποστεί κανενός είδους εκπαίδευση. Συνεπώς η κατάσταση είναι "όποιον πάρει ο Χάρος"!

Το να χρησιμοποιήσεις ένα φθηνό,τυχάρπαστο συνεργείο για να μειώσεις  τις τιμές - κόστος  της θερμοπρόσοψης / εξωτερική μόνωσης είναι ένα είδος αυτοκτονίας.

Πρέπει λοιπόν να βλέπετε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πετάξετε τα χρήματά σας και να έχετε κάτι το αποκρουστικό τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Καλέστε μας αν χρειάζεστε κάποιες πληροφορίες για τιμές / κόστος σχετικά με θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση. Τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση και για την Αθήνα / Αττική ).



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου