Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: οι καλύτερες τιμές με διαφορά!







Για τις καλύτερες τιμές σε εξωτερική θερμομόνωση / μόνωση  - θερμοπρόσοψη,καλέστε μας στο 2310 - 428900 - Θεσσαλονίκη (εξυπηρετούμε και την Αθήνα).

Θα σας υποδείξουμε τον πλησιέστερο σ' εσάς συνεργάτη μας για να εξυπηρετηθείτε σωστά και στα πιο οικονομικά πλαίσια.

Είμαστε στον χώρο της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης πάνω από 12 χρόνια και εκπροσωπούμε τον όμιλο Masterplast με θυγατρικές σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα για να πάρετε μια γεύση:


Εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη : 15 ερωταπαντήσεις

Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη : Τι πλεονεκτήματα θα μου δώσει; (3)


Οι τιμές μας υπακούουν στην γενικότερη φιλοσοφία μας για μαζική διακίνηση ποιοτικών δομικών υλικών με μικρότερα περιθώρια κέρδους.


Τα βασικά υλικά του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψηs Thermomaster είναι:

1. Σαν θερμομονωτικό υλικό χρησιμοποιούμε την γραφιτούχα πολυστερίνη Isomaster με συντελεστή θερμοαγωγιμότητας λ=0,031 W/m k.

Oι τιμές της είναι καλύτερες από αυτές της εξηλασμένης πολυστερίνης και είναι σήμερα το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται στη Γερμανία.

2. Από υαλοπλέγματα προτείνουμε τα ευρωπαϊκά Masternet Premium με βάρος 160gr/m2 και με πολύ υψηλές εφελκυστικές αντοχές και πανίσχυρη αντιαλκαλική προστασία. 

3. Τέλος χρησιμοποιούμε ακρυλικούς σοβάδες σε μορφή πάστας Thermomaster acrylic σαν τελική προστασία και αισθητική ανάδειξη της όλης θερμομονωτικής επέμβασης.

Είναι στεγανοί,ελαστικοί και διαπνέοντες και διατίθενται σε πολλά μοντέρνα παστέλ χρώματα.

Τη στιγμή αυτή πιστεύουμε πως έχουμε τις καλύτερες τιμές σε υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης / μόνωσης - θερμοπρόσοψης,υλικά που να ανήκουν όμως σε επώνυμο σύστημα.

Αν σας ενδιαφέρει το άρτιο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με πραγματικά συμφέρουσες τιμές,κάντε μας ένα τηλεφώνημα στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη (εξυπηρετούμε και την Αθήνα).



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου