Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Σταυροί, ταφ αρμολόγησης και σφήνες αλφαδιάσματος πλακιδίων









Οι πλαστικοί σταυροί αρμολόγησης πλακιδίων - αποστάτες - χρησιμοποιούνται για την τήρηση σταθερού,ομοιόμορφου πάχους αρμών κατά την εφαρμογή των πλακιδίων.

Διατίθενται σε πλάτη 1-2-3-4-5-7-10mm και πωλούνται σε σακουλάκια των 250 τεμαχίων.

Επαγγελματικά προϊόντα που θα δώσουν τέλειο φινίρισμα στα πλακάκια χωρίς ανωμαλίες και ατέλειες που μπορούν να προέλθουν από ελαττωματικές επιφάνειες.

Υλικό κατασκευής: Υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο - HDPE.

Τα ταφ πλακιδίων βγαίνουν στα ίδια πλάτη και προορίζονται για τις ακραίες σειρές πλακιδίων που συνορεύουν με τους τοίχους.

Οι σφήνες αλφαδιάσματος πλακιδίων μαζί με τα κατάλληλα κλιπ / αποστάτες εκτός από τήρηση του σταθερού αρμού εξασφαλίζουν την επιπεδότητα των πλακιδίων,το οριζόντιο δηλαδή αλφάδιασμά τους.

Η χρήση τους είναι απλή:

Τοποθετούμε το κλιπ ανάμεσα στα πλακάκια και εισάγουμε τη σφήνα. Σπρώχνουμε τη σφήνα με τη πένσα της φωτογραφίας ή και με το χέρι μέχρι τα πλακάκια να έρθουν στο ίδιo επίπεδο.

Όταν τραβήξει η κόλλα πλακιδίων και πάρει τις αντοχές της, μαζεύουμε τις σφήνες αφού σπάσουμε με τη μύτη των παπουτσιών μας τα κλιπ.

Οι σφήνες πωλούνται σε σακουλάκια των 200 τεμαχίων και τα κλιπ σε σακουλάκια των 100.








Σταυροί - αποστάτες -, ταφ αρμολόγησης  και σφήνες αλφαδιάσματος πλακιδίων  στις καλύτερες τιμές μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη .


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου