Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κανάλια αποστράγγισης δαπέδων για όμβρια / επιφανειακά νερά: τιμές






Για κανάλια αποστράγγισης δαπέδων για όμβρια / επιφανειακά νερά - με τις σχάρες τους - σε πολύ μεγάλη γκάμα και οικονομικές τιμές,επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Τα κανάλια αποστράγγισης της εταιρείας μας είναι φτιαγμένα από πολυπροπυλένιο ή ABS με σταθεροποίηση έναντι των υπεριωδών.

Πρόκειται για ένα γραμμικό,αρθρωτό / δομοστοιχειωτό μέσο αποστράγγισης δαπέδων για την αποστράγγιση / αποχέτευση των νερών της βροχής και των λοιπών επιφανειακών νερών.

Είναι χωρισμένα σε κλάσεις ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται και το φορτίο που μπορούν να φέρουν επανειλημμένα χωρίς να καταστραφούν.

Τα κανάλια αποστράγγισης δαπέδων συμπληρώνονται από τις ανάλογες ανοξείδωτες,πλαστικές,γαλβανισμένες ή χυτοσιδηρές / μαντεμένιες σχάρες.

Τα μήκη τους είναι συνήθως ένα μέτρο ενώ για τις πισίνες προτιμάται το μήκος του μισού μέτρου. 
Ομοίως και με τις σχάρες όπου οι γαλβανισμένες έρχονται σε μήκος ενός μέτρου ενώ οι μαντεμένιες - λόγω βάρους - σε μήκος μισού μέτρου.

Τα πιο αναλώσιμα κανάλια αποστράγγισης δαπέδων - και βέβαια στις φθηνότερες τιμές - είναι τα κλάσης φορτίου  Α15 (1,5 τόνος) για περιοχές βατότητας πεζών και ποδηλάτων καθώς και για περιοχές πρασίνου.

Και αμέσως μετά τα κλάσης Β125 (12,5 τόνοι) για πεζόδρομους,γκαράζ,χώρους στάθμευσης και χώρους όπου μπορούν να κινηθούν ελαφρά οχήματα,μοτοσυκλέτες, μικρά κλαρκ κλπ.

Από κει και πέρα υπάρχουν ακόμη 4 κατηγορίες για πιο βαριές και εξειδικευμένες χρήσεις.

Η έξοδος των καναλιών αποστράγγισης μπορεί να γίνει με κάθετη ή οριζόντια σωλήνα ή και με φλάντζα και σύνδεση με το κατάλληλο φρεάτιο.

Η επιφανειακή,γραμμική αποστράγγιση με κανάλια αποστράγγισης δαπέδων είναι γενικά πιο φθηνή και συμφέρουσα από τη σημειακή.

Για περισσότερες πληροφορίες κα τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου