Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Επενδύσεις / καλύψεις προσόψεων κτιρίων υψηλής αισθητικής αξίας






Καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece για περισσότερες πληροφορίες

Οι έγχρωμες τσιμεντοσανίδες Swisspearl είναι ένα φυσικό,οικολογικό υλικό που χρησιμοποιείται για πλαγιοκαλύψεις σε κτίρια μεγάλης σπουδαιότητας.

Πρόκειται για επενδύσεις / καλύψεις προσόψεων κτιρίων υψηλής αισθητικής αξίας που μπορούν εύκολα να ικανοποιήσουν τα προσωποιημένα γούστα του ιδιοκτήτη.

Οι προσόψεις είναι τα στοιχεία που ορίζουν τον χαρακτήρα κάθε κτιρίου και η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτή που χαράζεται στο μυαλό σχετικά με το συγκεκριμένο κτίριο.

Οι επενδύσεις / καλύψεις προσόψεων με τις έγχρωμες τσιμεντοσανίδες Swisspearl μπορούν να αποτελέσουν την έκφραση της αρχιτεκτονικής δημιουργικότητας και ένα τρόπο διαφοροποίησης και ταύτισης του έργου με κάποιες πολύ ιδιαίτερες φόρμες και μοτίβα.

Επιπλέον οι έγχρωμες τσιμεντοσανίδες Swisspearl είναι επιφορτισμένες με το προστατεύουν το κτίριο στο διηνεκές από τα στοιχεία της φύσης στην πιο σκληρή μορφή τους.

Οι επενδύσεις / καλύψεις προσόψεων  Swisspearl συνδυάζουν μια μεγάλη ποικιλία avant garde αισθητικών επιλογών με μια μακρόχρονη λειτουργική αξιοπιστία για τα πιο υψηλά στάνταρ διαβίωσης.

Τα πάνελ από  έγχρωμες τσιμεντοσανίδες εφαρμόζονται με βάση την τεχνολογία αιχμής του μη διακοπτόμενου,όπισθεν αερισμού που δομοφυσικά είναι η πιο πλεονεκτική λύση για την προστασία και τη διακόσμηση των θερμομονωμένων προσόψεων.

Τα πάνελ από  έγχρωμες τσιμεντοσανίδες Swisspearl είναι άσηπτα,άκαυστα και πρακτικά δεν χρειάζονται μέτρα συντήρησης.

Συνήθη πάχη: 8  και 12mm

Συνήθεις διαστάσεις: 3.04 x 1.22m  και 2.5 X 1.22m.

Oι σχεδιαστικές δυνατότητες μπορούν να αυξηθούν σημαντικά με διάφορες μορφές επεξεργασίας των επιφανειών όπως οπές,σχισμές,εγχαράξεις,logos,γεωμετρικά σχέδια που επιτρέπουν μια πιο στοχευμένη έκφραση της ατομικότητας του σχεδιαστή αρχιτέκτονα.

Κάθε κτίριο υψηλής σπουδαιότητας μπορεί να έχει κάποιο ιδιαίτερο άγγιγμα που να του χαρίζει μια αύρα αποκλειστικότητας.

Για επενδύσεις / καλύψεις προσόψεων κτιρίων υψηλής αισθητικής αξίας με  έγχρωμες τσιμεντοσανίδες Swisspearl,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου