Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Εξωτερική θερμομόνωση / εξωτερική μόνωση σε Αθήνα - Αττική: Τιμές (3)







Για εξωτερική θερμομόνωση / εξωτερική μόνωση σε Αθήνα - Αττική στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σ' επαφή με τα ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία μας.


3ο μέρος

Διαβάστε τα υπόλοιπα μέρη εδώ:


Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα - Αττική (1)




Και μη παραλείψετε να ρίξτε και μια ματιά εδώ:


Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: Τα πάντα σε 13 ερωτήσεις



Για τη σωστή εκτέλεση των λεπτομερειών αλλά και για τη προστασία του συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα ειδικά γωνιόκρανα που περιγράφονται εδώ:


Οι τελικοί σοβάδες είναι η αισθητική του έργου. 

Δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά όμορφα χρώματα αλλά και σε διαφορετικής υφής φινιρίσματα.

Συνιστώνται οι έτοιμοι,ελαστικοί σοβάδες που παραδίδονται σε παστώδη μορφή. Είναι πιο στεγανοί και πιο λειτουργικοί από τους τσιμεντοειδείς που πωλούνται σε μορφή σκόνης.

Υπάρχουν δύο τύποι από παστώδεις σοβάδες: οι ακρυλικοί και οι σιλικονούχοι. Παρακάτω γίνεται μια αντικειμενική σύγκριση ανάμεσα τους:



Στην εξωτερική θερμομόνωση / εξωτερική μόνωση στην περιοχή της Αθήνας - Αττικής δραστηριοποιούμαστε εδώ και μια δεκαετία με το σύστημα μας,το Thermomaster, που είναι από τα πιο καλά δουλεμένα,πιστοποιημένα και τεκμηριωμένα συστήματα στην Ευρώπη.

Μπορείτε να δείτε πολλά διαφωτιστικά βίντεο γι αυτό, κάνοντας googling με το όνομα του και επιλέγοντας την κατηγορία των βίντεο.


Για εξωτερική θερμομόνωση / εξωτερική μόνωση σε Αθήνα - Αττική στις καλύτερες τιμές,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για πάρετε μια προσφορά από τα  εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου