Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πλαστικά φρεάτια κυβόσχημα με σχάρες ή καπάκια (1)








Πλαστικά φρεάτια κυβόσχημα με σχάρες ή καπάκια / καλύμματα για απορροή επιφανειακών νερών, θα βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Ρίξτε επίσης και μια ματιά εδώ:


Πλαστικά φρεάτια κυβόσχημα στις καλύτερες τιμές


Τα πλαστικά αυτά φρεάτια είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποστράγγιση των επιφανειακών νερών σε κήπους και γενικά σε οικόπεδα.

Μιλάμε για σημειακή αποστράγγιση σε αντιδιαστολή με τη γραμμική αποστράγγιση που ταιριάζει σε κατασκευές από μπετόν και χρησιμοποιεί προκατασκευασμένα κανάλια αποστράγγισης:


Τα κυβόσχημα πλαστικά φρεάτια τοποθετούνται σε επιλεγμένα χαμηλά σημεία του οικοπέδου ή του κήπου και κάτω από κατεβασιές.

 Πριν ξεκινήσουμε την τοποθέτηση κάνουμε πρώτα μια χοντρική ανάλυση της τοπικής τοπογραφίας:

- ποιες είναι οι κλίσεις του εδάφους;

- από που έρχονται τα νερά;

- πού καταλήγουν;

- που εντοπίζονται τα χαμηλά σημεία;

* Τσεκάρουμε επίσης τις κατεβασιές.

* Τσεκάρουμε για τυχόν κατασκευές που παρεμβάλλονται και ανακόπτουν την απρόσκοπτη ροή των επιφανειακών νερών: τοίχοι αντιστήριξης,παραπέτα,διάδρομοι κλπ.

* Εντοπίζουμε ένα ασφαλές μέρος για την απορροή των νερών,κάπου που να μην ενοχλεί την κατοικία μας αλλά ούτε και τα γειτονικά οικόπεδα.

* Επιλέγουμε έστω και χονδρικά τα μεγέθη των διατάξεων αποστράγγισης που θα χρησιμοποιήσουμε: κυβόσχημα πλαστικά φρεάτια, σχάρες ή καπάκια,σωλήνες μεταφοράς του νερού κλπ. 

Θα πρέπει πάντα να παίρνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις του τοπικού κώδικα νομοθεσίας.

Στο επόμενο θα δούμε πως ακριβώς γίνεται η εγκατάσταση στα κυβόσχημα πλαστικά φρεάτια και τι σχάρες ή καπάκια χρησιμοποιούνται.

Επίσης τι σωλήνες χρησιμοποιούνται και πως τοποθετούνται.

Για τις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα,καλέστε στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – ΜΒΑ – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου