Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Μονώσεις ταρατσών τεχνολογίας αιχμής σε Αθήνα - Αττική (2)







Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική, καλέστε στο 2310 428900 κι ελάτε σε επαφή με τους καλύτερους εφαρμογείς του νομού!

2ο μέρος. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική (1)


3. Γαλλικά ασφαλτόπανα αλουμινίου Armalu

Ότι καλύτερο για τους λάτρεις του αλουμινίου. Με τη γαλλική τεχνογνωσία που είναι η καλύτερη και η παλαιότερη στον τομέα.

Για τα ασφαλτόπανα αλουμινίου θα χρειαστούν πολύ καλές κλίσεις,κλίσεις που δεν υπάρχουν γενικά στις ελληνικές ταράτσες και όχι άμεση γειτονία με τη θάλασσα μιας και η αλατονέφωση μπορεί να προκαλέσει διάβρωση στο αλουμίνιο. Μια απόσταση πάνω από 500m θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη.

Ρίξτε εδώ μια ματιά για να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στα ελαστομερή και στα πλαστομερή ασφαλτόπανα:



Για τις μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική προτείνουμε σαν ελάχιστες προδιαγραφές ένα ασφαλτόπανο με τα εξής χαρακτηριστικά:

- ελάχιστο βάρος 5kg/m2

- προστασία με λευκή ψηφίδα ( εφόσον μείνει σαν τελική στρώση)

- οπλισμός πολυεστερικός

- ασφαλτική μάζα ελαστομερής


Από τη λευκή ψηφίδα δεν προσδοκούμε θερμομονωτικά οφέλη αλλά δεν θέλουμε και μια επιδείνωση της κατάστασης γιατί οι σκούρες επιφάνειες δεν βοηθάνε.

Και βέβαια δεν περιμένουμε θερμομονωτικά οφέλη από το αλουμίνιο.

Επίσης δεν θα απορρίπταμε ένα καλό πλαστομερές ασφαλτόπανο. Απλώς εκεί που έχουν φθάσει οι τιμές γιατί να μη βάλουμε το καλύτερο δυνατόν;

Για θέματα θερμομόνωσης θα συνεχίσουμε στα επόμενα.

Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική, καλέστε στο 2310 428900. Θα σας φέρουμε σε επικοινωνία με τους εκπαιδευμένους εφαρμοστές μας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου