Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική (1)







Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική, καλέστε στο 2310 428900 για να σας φέρουμε σε επαφή με τους εξουσιοδοτημένους εφαρμογείς μας.

Τα ασφαλτόπανα ή ασφαλτικές μεμβράνες είναι το βασικό συστατικό στις μονώσεις ταρατσών και γι αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Μόνωση/Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα: Ό,τι πρέπει να γνωριζετε



Επίσης καλό είναι να ρίξτε μια ματιά κι εδώ:




Ασφαλτόπανα που χρησιμοποιούμε στις μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική 

1. Ασφαλτόπανα Ρουμανίας Arcon

Μπορεί η Ρουμανία σαν χώρα προέλευσης να μη φέρνει στο μυαλό μας τους συνειρμούς που φέρνει η Γερμανία ή η Γαλλία αλλά η Arcon είναι μια εταιρεία παραγωγής ασφαλτοπάνων με πανευρωπαϊκή φήμη και αποδοχή.

Μιλάμε για το απόλυτο value for money στα προϊόντα της,για ασφαλτόπανα δηλαδή άψογης ποιότητας σε τιμές που είναι προσαρμοσμένες στη δεινή, ελληνική, οικονομική πραγματικότητα.

Άλλωστε ποτέ δεν έχουμε κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα μιας και γνωρίζουμε καλά ότι μεσομακροπρόθεσμα η ποιότητα είναι κυρίως που ορίζει την επιβίωση κάθε, μα κάθε εταιρείας.


2. Ασφαλτόπανα IKO

Κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα η IKO παράγει ασφαλτόπανα διαφορετικής,πολύ καινοτομικής σύλληψης όπως π.χ. το Carrara:


Ασφαλτόπανα πρακτικά άφλεκτα που δρουν στα δώματα σαν ψυχρά υλικά και μπορούν να επηρεάσουν το μικροκλίμα της περιοχής τους.

Τι να τα κάνετε όλα αυτά; 

Είναι ένα βήμα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας,ένα βήμα που το πληρώνετε με μια ελάχιστη διαφορά σε χρήμα αλλά που αναδεικνύει τις οικολογικές ευαισθησίες σας και την προχωρημένη φιλοσοφία σας.

Περισσότερα όμως για το θέμα στο 2ο μέρος


Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική, τηλεφωνήστε στο 2310 428900. 
Θα σας παραπέμψουμε τους ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες μας.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου