Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Απωθητικά με ακίδες για περιστέρια / πουλιά / πτηνά: Τοποθέτηση (2)












Για απωθητικά περιστεριών και άλλων πουλιών με πλαστικές ή inox ακίδες στις καλύτερες τιμές της αγοράς,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετούμε επίσης και Αθήνα / Αττική.


2ο μέρος

Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Απωθητικά με ακίδες για περιστέρια / πουλιά / πτηνά (1)

Να επαναλάβουμε εμφατικά για να μη σοκάρουμε τους ζωόφιλους ότι οι απωθητικές ράβδοι με ακίδες είναι τελείως ακίνδυνες για τα περιστέρια και τα άλλα πουλιά.


Τοποθέτηση - εγκατάσταση

Μπορούν να βιδωθούν πάνω στο υπόστρωμα - έχουν μάλιστα και τις κατάλληλες αναμονές - αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληγώνεται το υπόστρωμα και να ανοίγουν τρύπες.

Είναι σαφώς πιο εύκολο να κολληθούν με την κατάλληλη κόλλα. 
Είναι μια δουλειά που μπορεί να την κάνει ο καθένας και συνεπώς δεν χρειάζεται κάποιος τεχνίτης - εκτός αν το χρήμα ρέει άφθονο.

Τι κόλλα;;

Σε καμία περίπτωση απλή σιλικόνη ή κίτρινη μονταζόκολλα νεοπρενίου. Χρειάζεται κάτι που να κολλάει καλά σε όλες τις επιφάνειες,να διατηρεί την ελαστικότητά του και να αντέχει στις εξωτερικές συνθήκες για πολλά χρόνια.

Πολύ καλή είναι μια ελαστική κόλλα πολυουρεθάνης σε φύσιγγα - δουλεύεται με απλό πιστολάκι σιλικόνης - σαν την Tekaflex PU 40.

Με τα ίδια σχεδόν χρήματα όμως μπορείτε να κάνετε την τέλεια δουλειά χρησιμοποιώντας κόλλα MS Polymers όπως η Tekaflex MS 40
Καλύτερη συγκόλληση,πιο ακίνδυνο προϊόν για τον χρήστη και το περιβάλλον.

Είναι αυτονόητο και πολύ σημαντικό να καθαριστούν πρώτα οι επιφάνειες από οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει επισφαλή συγκόλληση: σκόνες,ρύπους,περιττώματα περιστεριών κλπ.
Βρύα και λειχήνες και λοιπές βιολογικές εναποθέσεις θα πρέπει να απομακρυνθούν. Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι στεγνές.










Τα απωθητικά με ακίδες που πωλούνται μπορούν να καλύψουν με ασφάλεια μια επιφάνεια πλάτους 20cm περίπου. Για μεγαλύτερες επιφάνειες ίσως χρειαστεί και δεύτερη σειρά.


Αν μπει μια μόνο σειρά από ακίδες θα πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στο γείσο με τρόπο ώστε τα εξωτερικά άκρα των ακίδων να είναι περίπου περασιά με το γείσο.





Aν το περβάζι είναι μεγαλύτερο από 20cm θα χρειαστεί πιθανώς και μια δεύτερη σειρά:




Οι inox ακίδες προτιμώνται γιατί αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.

Για απωθητικά με ακίδες για περιστέρια και άλλα πουλιά/πτηνά στις καλύτερες τιμές πανελλαδικά,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 
Εξυπηρετούμε επίσης και Αθήνα / Αττική.

Αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου