Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Στεγανοποίηση σε μπάνια και μπαλκόνια με αυτοκόλλητες βουτυλικές ταινίες









Για αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης σε μπάνια,καλέστε μας στο 2310 428900.

Καλύπτουμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Οι αυτοκόλλητες βουτυλικές ταινίες PWC74 είναι ειδικά φτιαγμένες για να εξασφαλίζουν από πλευράς στεγανοποίησης τις γωνίες σε μπαλκόνια,βεράντες,μπάνια,πλυσταριά κλπ.

Από την πλευρά της συγκόλλησης έχουν ένα αφαιρούμενο,σιλικονούχο χαρτί ενώ από την  εμφανή τους πλευρά έχουν ένα ύφασμα πολυπροπυλενίου πάνω στο οποίο μπορεί να κολλήσει απ' ευθείας κόλλα πλακιδίων ή τα εύκαμπτα τσιμεντοειδή επαλειφόμενα που χρησιμοποιούμε συνήθως για τη στεγανοποίηση αυτών των κατασκευών.

Αυτές οι γωνίες είναι και οι πιο κρίσιμες στη στεγανοποίηση γιατί το 90% των προβλημάτων προέρχεται από αυτές. Είναι δύσκολο να στεγανοποιηθούν με τα επαλειφόμενα υλικά γιατί στη γωνία πάντα δημιουργούνται μεγάλα πάχη υλικού και συνεπώς ρηγματώσεις.

Μπορούν να κολλήσουν σε πολλές επιφάνειες όπως ασφαλτόπανα,πλακάκια,μπετόν,μέταλλα κλπ.
Γρήγορη και ασφαλής δουλειά,αλκαλίμαχη επιφάνεια,άριστη πρόσφυση.

Περιορισμοί

Δεν πρέπει να τοποθετούνται σε υγρά υποστρώματα και σε μέρη όπου είναι πιθανό να δημιουργηθούν υδροστατικές πιέσεις.

Γεωμετρικά χαρακτηριστικά 

πάχος: 0,8mm

μήκος: 15m

πλάτος:12.5cm

Οι  αυτοκόλλητες βουτυλικές ταινίες δεν χρειάζονται γενικά αστάρι αλλά αν το υπόστρωμα είναι πολύ πορώδες και σαθρό θα πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί με την κατάλληλη εμποτιστική ρητίνη.

Ξετυλίγουμε το ρολό και κόβουμε ένα κομμάτι στο απαιτούμενο μήκος. Αφαιρούμε το σιλικονούχο χαρτί και κολλάμε τα πρώτα εκατοστά με προσοχή στη σωστή θέση.Σταδιακά αφαιρούμε το χαρτί και πιέζουμε τις ταινίες σταθερά πάνω στο υπόστρωμα για ασφαλή συγκόλληση με τη δέουσα προσοχή έτσι ώστε να μην εγκλωβίζεται αέρας.

Εάν αλλάξει ρολό θα πρέπει να εξασφαλισθεί μια επικάλυψη τουλάχιστον 5cm ανάμεσα στα διαφορετικά ρολά.

Για αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης σε μπάνια αλλά και για  κάθε είδους στεγανοποιητικά υλικά προστασίας των κατασκευών, μπορείτε να μας τηλεφωνείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Καλύπτουμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου