Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Παράθυρα στέγης Velux: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη συντήρηση!








Έχετε κάνει τη σωστή επένδυση για το σπίτι σας επιλέγοντας παράθυρα στέγης Velux! Δείτε τώρα παρακάτω μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή τους συντήρηση:


Συντήρηση ξύλινων μερών

Τα ξύλινα μέρη έρχονται προστατευμένα αλλά κάθε 4-5 χρόνια χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα με ένα υδατοδιαλυτό ακρυλικό βερνίκι. Οι τσιμούχες πρέπει να προστατεύονται κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί μπορεί να αλλοιωθούν από το βερνίκι.


Καθαρισμός τζαμιών

Το σασί στα παράθυρα στέγης Velux μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες και να εξασφαλισθεί σε σταθερή θέση με τον υπάρχοντα πείρο στο κάτω μέρος του πλαισίου.

Το καθάρισμα γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση - με τα δύο χέρια ελεύθερα. Χρησιμοποιείστε μαλακά και καθαρά πανιά που δεν αφήνουν χνούδια,δέρματα σαμουά,σφουγγάρια απαλά ή λαστιχένιες ρακλέτες.

Το νερό είναι επαρκές συνήθως αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά που δεν περιέχουν λειαντικά πρόσθετα.


Καθαρισμός φίλτρου

Στην ίδια θέση καθαρισμού μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το φίλτρο από την άνω μπάρα και να το πλύνετε με νερό και ήπια απορρυπαντικά. Μπορείτε να παραγγείλετε καινούρια φίλτρα από τη Velux.


Καθαρισμός αρμοκάλυπτρων

Δυο φορές το χρόνο και πάντα κατά την αρχή του φθινόπωρου. Απομακρύνετε φύλλα, κλαδάκια και λοιπούς ρύπους.

Κατά τ' άλλα να προσέχετε τα επίπεδα της εσωτερικής, σχετικής υγρασίας παράγοντας λελογισμένες μόνο ποσότητες υδρατμών και να αερίζετε 3-4 φορές τη μέρα από 5'-6' λεπτά τη φορά. Έτσι θα μειώσετε των κίνδυνο συμπυκνώσεων στα τζάμια.

Για παράθυρα στέγης Velux σε μεγάλη ποικιλία και προσγειωμένες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε επίσης μια ματιά στο παρακάτω άρθρο:

Παράθυρα στέγης / οροφής Velux: Συμβουλές για σωστή επιλογή (2)




Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου