Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Υαλοπλέγματα αλκαλίμαχα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης νέας γενιάς με maximum αντοχές








Τα υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης Masternet 160 5 x 5mm premium είναι φτιαγμένα για μέγιστες εφελκυστικές αντοχές.

Χάρη σε μια πρόσφατη τεχνολογία spinning και μια πανίσχυρη αντιαλκαλική προστασία το Masternet 160 5 x 5mm premium είναι το μόνο υαλόπλεγμα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης που έχει μετά από τη συνήθη τεχνητή χημική γήρανση μια παραμένουσα εφελκυστική αντοχή 

1900 και 1750 N/5cm

πολύ μεγαλύτερη από όλα τα άλλα υαλοπλέγματα του ανταγωνισμού.

Αυτή η μοναδική αντοχή είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο ότι ο υαλόπλεγμα θα παίξει σωστά το ρόλο του σε μεγάλο βάθος χρόνου και δεν θα υπάρχουν προβλήματα από ρωγμές και από κρούσεις.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι πολλά υαλοπλέγματα που δεν παράγονται στην Ευρώπη,διαλύονται και χάνονται κυριολεκτικά από τα αλκάλια των επιχρισμάτων,αφήνοντας μόνο κάποια αδιόρατα ίχνη για να μαρτυρούν ότι κάτι υπήρξε κάποτε εκεί πέρα.

Παίζει σημασία ο τρόπος πλέξης του όπου δύο υαλονήματα κατά τη διεύθυνση του στημονιού τυλίγονται περιστρεφόμενα γύρω από το υφάδι και το σφιχταγκαλιάζουν, δημιουργώντας αυτή τη μεγάλη σταθερότητα και αντοχή.





Η πλέξη τους είναι leno weave για να εξασφαλίζονται οι μέγιστες αντοχές.


Τα υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης Masternet 160 5 x 5mm premium έχουν την καλύτερη δυνατή ακαμψία για να στρώνουν εύκολα στο υλικό εγκιβωτισμού.

 Θα πρέπει η τοποθέτηση τους να γίνεται με προσοχή,από πάνω προς τα κάτω,με αργές,υπολογισμένες κινήσεις και με απόλυτο σεβασμό στη μίνιμουμ απαιτούμενη επικάλυψη που πρέπει  να είναι 10cm.

H ιδανική ακαμψία του  Masternet 160 5 x 5mm premium θα βοηθήσει ώστε να μη γίνουν ζάρες και πτυχώσεις.

Το υαλόπλεγμα θα πρέπει να τοποθετηθεί στο μέσο της στρώσης εγκιβωτισμού και να απέχει τουλάχιστον 1mm από το υλικό θερμομόνωσης


Βασικά χαρακτηριστικά για το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα θερμοπρόσοψης Masternet  160 5 x 5mm premium


- χρώμα: λευκό

βάρος:  160gr/m2

μάτι:  5 x 5mm

ρολά: 50 x 1m

παλέτες 30 ρολών=1500m2

Εφόσον ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά για μια  θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση, μη το σκέφτεστε καθόλου! 

Ζητήστε αλκαλίμαχα υαλοπλέγματα  νέας γενιάς με maximum αντοχές Masternet  160 5 x 5mm premium!

Καλέστε στο 2310 428900 για περισσότερες πληροφορίες.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου