Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ίνες πολυπροπυλενίου για μπετόν και τσιμεντοκονίες με διάρκεια στο χρόνο!




Ίνες πολυπροπυλενίου για μπετόν,σοβάδες / επιχρίσματα,τσιμεντοκονίες και κονιάματα με ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Με τις ίνες πολυπροπυλενίου γίνονται πολλά λάθη όσον αφορά τις ορθές χρήσεις τους και γι αυτό  καλά θα κάνατε να ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο που ξεκαθαρίζει το τοπίο:

Ίνες πολυπροπυλενίου για σκυρόδεμα - τσιμεντοκονίες: Σωστές και λάθος χρήσεις


Οι ίνες πολυπροπυλενίου που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και για τις ιδιότητες,τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Όπως θα δείτε στο πρώτο link υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για τις  ίνες πολυπροπυλενίου αλλά ο βασικότερος λόγος που τις χρησιμοποιούμε είναι η ποιότητα,η λειτουργικότητα και η διάρκεια στο χρόνο για μπετόν, τσιμεντοκονίες,σοβάδες / επιχρίσματα και κονιάματα .

Με τη χρήση τους αποφεύγουμε τις μικρορωγμές συρρίκνωσης που είναι φυσιολογικό φαινόμενο και αναπόφευκτες. Οι ίνες με την μεγάλη εφελκυστική τους αντοχή δεν αφήνουν τα χείλη των ρωγμών να απομακρυνθούν το ένα από το άλλο και περιορίζουν αισθητά το εύρος τους.

Όταν δεν υπάρχουν ρωγμές ή όταν οι ρωγμές είναι λιγότερες και μικρότερες δεν μπορούν να εξελιχθούν με την ίδια ταχύτητα τα φαινόμενα της ενανθράκωσης και της προσβολής από χλωριόντα και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ζωή για το μπετόν και τα τσιμεντομίγματα  γενικά.

Με άλλα λόγια δεν μπορούν να εισχωρήσουν με την ίδια ευκολία μέσα στο μπετόν οι παράγοντες που προκαλούν την καταστροφή του, δηλαδή το νερό ,το διοξείδιο του άνθρακα,το οξυγόνο και τα άλατα από αποπαγοποίηση ή από παραθαλάσσιο περιβάλλον

Ειδικά για τα δάπεδα, αυτήν τη μείωση των ρωγμών τη θέλουμε πολύ γιατί η καταστροφή τους προέρχεται κυρίως από το σπάσιμο των χειλέων των ρωγμών που κάνει το δάπεδο να σκονίζει ασταμάτητα.

Αυτού του τύπου οι λεπτές / μονόκλωνες ίνες πολυπρολυλενίου δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τα δομικά, μεταλλικά πλέγματα ή τα δομικά υαλοπλέγματα στα δάπεδα επί εδάφους ή επί εδαφόπλακας. Αυτό είναι μια δουλειά για τις μεγάλων διαστάσεων,δομικές ίνες που είδαμε σε άλλες αναρτήσεις.

Καλές τιμές για ίνες πολυπροπυλενίου και την απαραίτητη τεχνογνωσία θα βρείτε στο 2310 428900 / Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου