Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση σε Αθήνα / Αττική: Καλύτερες τιμές - αξιόπιστη εργασία (1)





Για θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση σε Αθήνα / Αττική σε λογικές τιμές και με αξιόπιστο αποτέλεσμα καλέστε στο 2310 428900. 

Αφήστε όνομα και περιοχή και κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα,έμπειρα συνεργεία μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για τα περαιτέρω.

Η θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση είναι μια θερμομονωτική ενεργειακή επέμβαση που θα σας γλυτώσει από άσκοπες δαπάνες για θέρμανση και κλιματισμό και θα αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι προτιμότερη από μια πιθανή εσωτερική θερμομόνωση και τους λόγους τους αναπτύξαμε εδώ:


Θερμομόνωση τοίχων: Εσωτερική ή εξωτερική μόνωση; (1)


H  θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση είναι στην ουσία το τύλιγμα του σπιτιού με ένα θερμομονωτικό,προστατευτικό πανωφόρι που σε Αθήνα / Αττική έχουμε επιλέξει να είναι γραφιτούχα πολυστερίνη 5-7 εκατοστών. Η επιλογή είναι για το βέλτιστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.

Για τη γραφιτούχα πολυστερίνη μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Θεωρούμε αυτό το υλικό σαν την όπτιμουμ επιλογή αν συνυπολογίσουμε τιμές,θερμομονωτική ικανότητα,δυνατότητα διαπνοής,και διαστατική σταθερότητα.

Μια θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση αποτελείται από τρία διαφορετικά μέρη:

1. Το θερμομονωτικό υλικό που αποτελεί βέβαια και την πεμπτουσία της μόνωσης και μπορεί να είναι κάποιο είδος πολυστερίνης ή πετροβάμβακας.

2. Τη στρώση βάσης που αποτελείται από το αλκαλίμαχο,ισχυρό υαλόπλεγμα εγκιβωτισμένο μέσα σε μια λεπτή τσιμεντοκονία που γίνεται με την κόλλα θερμοπρόσοψης. 

Αυτή η στρώση είναι η ραχοκοκαλιά τους συστήματος  δίνει την αντοχή σε κρούσεις και ρηγματώσεις.

3. Την τελική στρώση από λεπτούς εύκαμπτους στεγανούς,έγχρωμους ακρυλικούς ή σιλικονούχους σοβάδες που δίνουν την αισθητική και τη στεγανότητα.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για όλα αυτά!

Μέχρι τότε δείτε τα πολύ καλά βίντεο που έχουμε στο διαδίκτυο κάνοντας googling: thermomaster video και διαβάστε και αυτό το άρθρο:



Για θερμοπρόσοψη - εξωτερική μόνωση σε Αθήνα / Αττική σε πολύ καλές τιμές με αξιόπιστο αποτέλεσμα τηλεφωνήστε στο 2310 428900.

 Αφήστε όνομα και περιοχή και κάποιο από τα πεπειραμένα συνεργεία μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για κάποιο ραντεβού.





Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου