Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Οικολογικά,πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικό δωμάτιο: Τιμές - Θεσσαλονίκη (1)








Για οικολογικά,πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικό δωμάτιο στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310428900 /2310402152 - Θεσσαλονίκη.

Οι απαιτήσεις για τα οικολογικά χρώματα που προορίζονται για ένα παιδικό δωμάτιο είναι πάρα πολλές και παρακάτω δίνουμε μια αντιπροσωπευτική αλλά μη εξαντλητική τους λίστα.

1. Θα πρέπει να μη περιέχουν πτητικές ουσίες,αμμωνία,βαρέα μέταλλα και λοιπές ουσίες έτσι ώστε να μην αναδίδονται σταδιακά στο εσωτερικό περιβάλλον και επιβαρύνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα υποβαθμίζοντας την υγιεινή των εσωτερικών χώρων. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα σπίτια μας έχουν μετατραπεί σε βόμβες ανθυγιεινών ουσιών που προέρχονται από τα πλαστικά / συνθετικά μέρη της επίπλωσης τους,από τα καθαριστικά μέσα που χρησιμοποιούμε και βέβαια από τα χωρίς προδιαγραφές φθηνά χρώματα που χρησιμοποιούμε με βάση την πιο κοντόθωρη λογική.

Αν μη τι άλλο τα χρώματα για τα παιδικά δωμάτια θα πρέπει να είναι οικολογικά και να προάγουν ένα υγιεινό περιβάλλον για τους μικρούς ενοίκους. 

Τα χρώματα νανοτεχνολογίας που διαθέτουμε στα καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη έχουν μεν κάπως υψηλές τιμές αλλά εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια για τα παιδιά,πράγμα που δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα!


2. Θα πρέπει να είναι αντιμουχλικά / αντιμυκητιακά κι αν συντρέχει λόγος και αντιμικροβιακά.

Αντιμικροβιακά,πλαστικά χρώματα είναι καλό να χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις που υπάρχουν αναπνευστικά θέματα,αλλεργικές καταστάσεις, άσθμα κλπ. 

Αυτά τα χρώματα είναι τα ίδια με εκείνα που επιβάλλονται από τη νομοθεσία στους χώρους με τις μέγιστες απαιτήσεις υγιεινής όπως νοσοκομεία,κλινικές ,χειρουργεία κλπ.


Για να ενημερωθείτε καλύτερα ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:


Αντιμουχλικά χρώματα Bioni Nature: Ερωτήσεις κι απαντήσεις



Η νανοτεχνολογία τους βασίζεται σε νανομόρια αργύρου,μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε στα ονομαστά εργαστήρια Fraunhofer της Γερμανίας.

 Οι δραστικές τους ουσίες είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο γιατί παραμένουν εγκλωβισμένες στο πολυμερές πλέγμα του χρώματος και δεν εξιδρώνουν στο περιβάλλον όπως συμβαίνει με τα κοινά οικολογικά αντιμυκητιακά χρώματα.


Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:




Για οικολογικά,πλαστικά χρώματα νανοτεχνολογίας για παιδικό δωμάτιο στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310428900 /2310402152 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου