Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Καλύτερα υλικά - καλύτερες τιμές (1)








Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική με avant -garde υλικά στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310 428900 και δηλώστε μας όνομα και περιοχή. Θα φροντίσουμε να σας επισκεφθούν οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες μας.

Είμαστε ειδικοί στα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες με μια συνεχή και αυξανόμενη παρουσία στον χώρο της μόνωσης για περίπου 50 χρόνια.

Εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα χρησιμοποιήθηκαν σε μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική τις τελευταίες δεκαετίες από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας.

Για να ενημερωθείτε γύρω από τα ασφαλτόπανα και για το τι πρέπει να προσέχετε για την επιλογή τους, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ:



Μόνωση/Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα: Ό,τι πρέπει να γνωριζετε


Για να αποκτήσετε μια σφαιρική εικόνα για τις μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική,διαβάστε το παρακάτω άρθρο :



Για να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και να καλύψουμε όλες της ανάγκες των πελατών μας έχουμε ενισχύσει το οπλοστάσιό μας με μερικά από τα καλύτερα ασφαλτόπανα και θερμομονωτικά υλικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετά υλικά αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Για παράδειγμα οι λάτρεις της γαλλικής κουλτούρας μπορούν να επιλέξουν τα περίφημα ασφαλτόπανα Polygum  της IKO σε πολύ βατές τιμές. 

Για τα πολύ προηγμένα αυτά ασφαλτόπανα που έχουν σημειωτέον χρησιμοποιηθεί σε πολλά όμορφα projects με μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:



Αν είναι υπέρμαχοι των ασφαλτοπάνων αλουμινίου έχουν στα χέρια τους το ξακουστό Armalu της Axter:



Kαι βέβαια υπάρχει πάντα η πιο μεγάλη σε επιλογές στη Ελλάδα γκάμα ασφαλτοπάνων της Arcon που διαθέτει 30 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς.

Στο 2ο μέρους του άρθρου μας που μπορείτε να διαβάσετε εδώ θα μιλήσουμε για επιλογές θερμομόνωσης:


Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία - προσγειωμένη τιμή /κόστος (2)




Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική με τα πιο καινοτόμα υλικά και  στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310 428900 και δηλώστε μας όνομα και περιοχή. Κάποιος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μας θα σας προσφέρει τη πλέον δόκιμη λύση.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου