Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι στις καλύτερες τιμές









Για το ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι Bitulac primer αλλά και το ασφαλτικό γαλάκτωμα  Bitupast ή την ασφαλτική μαστίχη Bitumac στις καλύτερες τιμές της αγοράς,μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη / Αθήνα.

Ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι λέγεται κάθε έτοιμο για χρήση,λεπτόρευστο ασφαλτικό διάλυμα που αποτελείται από ειδικά κλάσματα ασφάλτου, πτητικούς οργανικούς διαλύτες και πρόσμικτα βελτίωσης της συγκόλλησης που συνήθως το χρησιμοποιούμε στις μονώσεις ταρατσών σαν προετοιμαστική στρώση για να κολλήσουμε ασφαλτόπανα.

Σημειωτέον ότι υπάρχει και το ασφαλτικό βερνίκι αλουμινίου Bitual που το χρησιμοποιούμε για την προστασία των ασφαλτικών επαλείψεων από τις υπεριώδεις.

Το ασφαλτικό αστάρι  ή βερνίκι θα πρέπει να έχει κάποιες μίνιμουμ ιδιότητες για να μπορέσει να επιτελέσει ικανοποιητικά το ρόλο του:

- να μπορεί να διεισδύει στους πόρους του υποστρώματος και να αγκυρώνει καλά για να εξασφαλίσει την καλή συγκόλληση τος ασφαλτοπάνου.

- να έχει επαρκή στερεά για να δημιουργεί μαι επιφανειακή στρώση που να λειτουργεί σαν γέφυρα συγκόλλησης.

- να απλώνεται εύκολα. 

- να στεγνώνει σχετικά γρήγορα για να διευκολύνει την ταχύτητα των εργασιών.

Ένα και μόνο ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι δεν μπορεί να είναι κατάλληλο για όλες τις δουλειές κι αυτός είναι ο λόγος που μας αναγκάζει να στοκάρουμε πολλά είδη.

Για παράδειγμα όταν δουλεύουμε πάνω σε πυκνά υποστρώματα όπως τα μωσαϊκά  χρειαζόμαστε ένα  ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι με μεγάλη διεισδυτικότητα και χαμηλά στερεά για να μπορέσει να εισχωρήσει ικανοποιητικά.


Ή κατά τη διάρκεια των εργασιών το χειμώνα χρειαζόμαστε ένα ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι αρκετά ταχύπηκτο αλλιώς θα έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις στη εφαρμογή των ασφαλτοπάνων.

Για τη συγκόλληση αυτοκόλλητων ασφαλτοπάνων ή ασφαλτικών ταινιών χρειάζεται ένα ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι πλούσιο σε ελαστομερή και ταχύπηκτο για να μπορέσει να εγγυηθεί αξιόπιστη και γρήγορη συγκόλληση.

Τα ασφαλτικά αστάρια / βερνίκια εφαρμόζονται με χορτάρινη βούρτσα ή ρολό και σε μεγάλες επιφάνειες με ψεκαστικό μηχανισμό.

 Συνήθως αρκεί μια στρώση  των 0,25-0,35 lit/m2 αλλά σε περιπτώσεις ιδιαίτερα απορροφητικών υποστρωμάτων μπορεί να μην είναι επαρκής.

Εκτός από τη χρήση τους σαν αστάρι για ασφαλτικές μεμβράνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν αντιδιαβρωτική προστασία σε μεταλλικές επιφάνειες που θάβονται στο έδαφος

Για το ασφαλτικό αστάρι / βερνίκι Bitulac primer αλλά και το ασφαλτικό γαλάκτωμα  Bitupast ή την ασφαλτική μαστίχη Bitumac στις καλύτερες τιμές της αγοράς,μπορείτε να μας καλείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη / Αθήνα.


Με το ασφαλτικό βερνίκι αλουμινίου Bitual προστατέψετε όλα τα ασφαλτικά υλικά από τον ήλιο και δημιουργήστε μια ανακλαστική στρώση για τον έλεγχο των θερμοκρασιών στα δώματα.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου