Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πετροβάμβακας στις χαμηλότερες τιμές: Θεσσαλονίκη









Για πετροβάμβακα της καλύτερης ποιότητας FIBRANgeo με την σφραγίδα ποιότητας και την εγγύηση της Fibran,καλέστε στο 2310 428900. 

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη μαζί με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά υλικά.

O πετροβάμβακας FIBRANgeo ανήκει στους κορυφαίους ποιοτικά γιατί παράγεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τεχνολογία αιχμής.

Σε χώρες όπως η Γερμανία ή οι Σκανδιναβικές ο πετροβάμβακας αποτελεί πρώτη επιλογή για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και βέβαια εκεί δεν παρατηρείται το φαινόμενο να μπαίνουν εύφλεκτα θερμομονωτικά υλικά στις στέγες όπως γίνεται στη Ελλάδα. 

Συνεπώς ο πετροβάμβακας δικαιούται μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στη Ελλάδα τα οποία αργά ή γρήγορα θα πάρει νομοτελειακά!

Στα δύο σημεία πώλησης μας στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τον πετροβάμβακα στις καλύτερες τιμές μαζί με τα υπόλοιπα θερμομονωτικά υλικά όπως εξηλασμένη πολυστερίνη Fibran, πλάκες αφρού πολυισοκυανουρίας Enetherm,απλή και γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη κλπ.


Πλεονεκτήματα του πετροβάμβακα

- Υψηλή θερμομονωτική ικανότητα

- Εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ιδιότητες

- Άριστη συμπεριφορά έναντι της φωτιάς. Προστατεύει από τη μετάδοση της φωτιάς,αυξάνει την αντοχή των δομικών στοιχείων ξηράς δόμησης στη φωτιά και έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας.

- Ανακυκλώσιμος και φιλικός προς το περιβάλλον

- Υδαταπωθητικός. Δεν απορροφά παρά ελάχιστη υγρασία σε άμεση έκθεση και όταν απομακρυνθεί από τις υγρές συνθήκες στεγνώνει γρήγορα χωρίς καμία παραμένουσα βλάβη.

Για πολύ καλές τιμές σε πετροβάμβακα στη Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310 428900 ή στο 2310 402152.


Για τη γραφιτούχα πολυστερίνη μας ενημερωθείτε εδώ:


Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη: Καλύτερη θερμομόνωση - καλύτερες τιμές


Για την εξηλασμένη πολυστερίνη εδώ:


Εξηλασμένη πολυστερίνη: Οι καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη




Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου