Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά (2)






2o μέρος


Τα κεντροπεριστροφικά παράθυρα στέγης / οροφής Velux GGL / GGU ανήκουν στη νέα γενιά παραθύρων Velux που φέρνουν στο σπίτι έως και 18% περισσότερο φυσικό φως λόγω του νέου λεπτότερου σχεδιασμού τους.

Προσφέρουν περισσότερη άνεση λόγω του εξαιρετικού ελέγχου λειτουργίας και αερισμού και βέβαια πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση με τα νέα μονωμένα τζάμια εξοικονόμησης ενέργειας. 

Τα τζάμια επιτρέπουν υψηλά ενεργειακά κέρδη από την προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία και χαμηλές απώλειες της εσωτερικής θερμότητας.

Τα νέα παράθυρα στέγης / οροφής Velux GGL / GGU διαθέτουν αξεπέραστη αισθητική με πολύ λιγότερα εμφανή μέσα σύνδεσης,λεπτά προφίλ και στρογγυλεμένες γωνίες.

Τα κεντροπεριστροφικά παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU μπορούν να παραδοθούν με πολλές διαφορετικές υαλώσεις. 

Η στάνταρ έκδοση είναι η --50 με εσωτερικό τζάμι από γυαλί επίπλευσης και εξωτερικό σκληρυμένο ενώ υπάρχουν και οι --60 και --70 με εσωτερικό τζάμι λαμιναρισμένο ασφαλείας. 

Επιπλέον η βερσιόν --60 διαθέτει καλύτερη ηχομόνωση και εξωτερική επένδυση από διοξείδια του τιτανίου και πυριτίου που αντιδρούν με τις υπεριώδεις για να αποδομήσουν τους οργανικούς ρύπους οι οποίοι πλέον θα καθαριστούν εύκολα με την επόμενη βροχή.

Τα παράθυρα στέγης / οροφής Velux GGL / GGU συνοδεύονται από ένα σύστημα περιμετρικής στεγανοποίησης που διαφέρει ανάλογα με το ύψος του αναγλύφου της επικάλυψης. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς το σύστημα αυτό και αποτελούν μαζί του μια ενιαία και αδιαίρετη ενότητα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για εξωτερική και εξωτερική ηλιοπροστασία και έλεγχο τη εισερχόμενης ποσότητας φωτός όπως και υπάρχουν αντικουνουπικές σίτες για την παρεμπόδιση της εισόδου εντόμων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας στο 2310 428900 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για αερισμό και φωτισμό και να βρούμε την πιο πρόσφορη λύση ανάμεσα στα προϊόντα της Velux.


Tέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά: Τα πλεονεκτήματα (1)


Kι εδώ ενημερωθείτε για τα προβαλλόμενα προς τα έξω παράθυρα στέγης / οροφής Velux GPL:


Παράθυρα στέγης Velux GPL: Νέας γενιάς,ενεργειακά και σε λογικές τιμές!


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου