Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παράθυρα στέγης Velux GGL / GGU κεντροπεριστροφικά: Τα πλεονεκτήματα (1)







Τα κεντροπεριστροφικά παράθυρα στέγης / οροφής Velux GGL / GGU είναι τα πιο πετυχημένα για διαδεδομένα παράθυρα στέγης στην παγκόσμια αγορά.

Κατάλληλα για στέγες με κλίσεις από 15 μοίρες και πάνω,τα κλασσικά αυτά και ευέλικτα παράθυρα της Velux διατίθενται σε τόσα πολλά μεγέθη και με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές υάλωσης που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τα δικά μας προσωποποιημένα παράθυρα που θα ανταποκρίνονται στις ακριβείς μας ανάγκες.

Και είναι ακριβώς τα παράθυρα εκείνα που διατίθενται και σε ηλεκτρική έκδοση γι αυτούς που επιζητούν την απόλυτη άνεση στο σπίτι. 

Για τα μοναδικά ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX INTEGRA μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ :


Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Απόλυτη άνεση στο σπίτι (1)


Tα παράθυρα GGL είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας φυσικό πεύκο από ελεγχόμενες φυτείες και παραδίδονται με τις εμφανείς επιφάνειες τους λακαρισμένες με διάφανη λάκα.

Εναλλακτικά υπάρχει η επιλογή φινιρίσματος με λευκή πολυουρεθανική βαφή στον τύπο  GGU. Tα παράθυρα αυτά είναι ιδανικά για χώρους με αυξημένη εσωτερική υγρασία όπως τα μπάνια και οι κουζίνες και δεν χρειάζονται πρακτικά καμία συντήρηση κατά τη διάρκεια της λειτουργικής τους ζωής.

Τα παράθυρα στέγης / οροφής  GGL / GGU λειτουργούν με χειρωνακτικό τρόπο. Ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός και γίνεται από την εργονομική μπάρα ελέγχου που είναι τοποθετημένη στο άνω μέρος τους σασί.

Ένα κλικ θα επιτρέψει την ελεγχόμενη είσοδο καθαρού,φιλτραρισμένου από σκόνη και έντομα αέρα ακόμη και όταν το παράθυρο είναι ασφαλώς κλειστό. 

Αυτό γίνεται με την έξυπνη ενσωμάτωση στη μπάρα ενός μοναδικού πτερυγίου εξαερισμού. Το πτερύγιο είναι έτσι ενσωματωμένο ώστε να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε αν είναι ανοιχτό από οποιαδήποτε θέση κι αν κοιτάμε.

Ένα δεύτερο κλικ και η μπάρα ελέγχου ανοίγει το σασί που μπορεί με τους μεντεσέδες τριβής να μείνει ανοιχτό σε θέση που διευκολύνει την μέγιστη εισροή καθαρού αέρα. 

Μπορεί να κλειδώσει σε μισάνοιχτη θέση ή και σε περιστροφή 180 μοιρών, έτσι ώστε να διευκολύνει τον καθαρισμό των εξωτερικού τζαμιού επιτρέποντας την ελευθερία και των δύο χεριών μας!





Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου