Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Απόλυτη άνεση στο σπίτι (1)




Για ηλεκτρικά παράθυρα στέγης Velux στις καλύτερες τιμές πανελλαδικά,καλέστε στο 23104 28900.


Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.


Tα ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX INTEGRA είναι η απάντηση σε όσους επιθυμούν την απόλυτη άνεση χειρισμού μέσα στο σπίτι και μάλιστα σε κάθε άλλο παρά απαγορευτικές τιμές.

Και βέβαια η αναγκαιότητα όταν λόγω ύψους δυσκολεύει ο χειροκίνητος χειρισμός.

Tα ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX INTEGRA είναι στην ουσία η ηλεκτρική εκδοχή των πετυχημένων κεντροπεριστροφικών παραθύρων GGL που έρχονται με μια κλασσική εμφάνιση φυσικού πεύκου και των GGU που παραδίδονται βαμμένα από την εσωτερική τους όψη με λευκή επίστρωση πολυουρεθανικής βαφής,κατάλληλη για χώρους αυξημένης εσωτερικής υγρασίας ή για χώρους που το απαιτεί η αισθητική.

Κατανάλωση ενέργειας ελάχιστη: μόλις 5KWh το χρόνο!

Τα ηλεκτρικά παράθυρα στέγης / οροφής VELUX INTEGRA παραδίδονται με ένα προεγκατεστημένο,κρυμμένο, ηλεκτρικό μηχανισμό - περιλαμβάνεται στις στάνταρ τιμές - που δίνει την άνεση στους ενοίκους να κάνουν τους απαραίτητους χειρισμούς με το συνοδευτικό τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με οθόνη αφής.

Αν το επιθυμεί κανείς  μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα 8 προκαθορισμένα προγράμματα και να έχει έτσι πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Και βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς δικά του εξατομικευμένα προγράμματα που θα απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στις δικές του προσωποποιημένες ανάγκες.

Με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείτε να πατάτε ένα κουμπί φεύγοντας από το σπίτι και όλα τα παράθυρα να κλείνουν για λόγους ασφαλείας οπουδήποτε και να βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Ή μπορείτε να λείπετε από το σπίτι και να φαίνεται ότι είστε μέσα εφόσον οι εξωτερικές αντιηλιακές τέντες ή τα μεταλλικά ρολά ανοίγουν και κλείνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Ε,αυτό φαίνεται πραγματικά cool!!

Στην διαδικασία αυτήν της αυτοματοποίησης υπεισέρχονται και τα εσωτερικά και εξωτερικά μέσα ηλιοπροστασίας που επίσης μπορεί να χειρισθεί κανείς μέσω του τηλεχειριστηρίου όπως και να προγραμματίσει ώρες ανοίγματος και κλεισίματος για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Φρέσκος αέρας λοιπόν και ένα καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον με ένα απλό άγγιγμα κατά το δοκούν. 

Και καλύτερες επιδόσεις για όλους μέσα στο σπίτι και ιδιαίτερα για όσους κάνουν πνευματική εργασία.

Και όλα αυτά σε τιμές απόλυτα προσιτές.



Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:



Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Τα μεγάλα πλεονεκτήματα (2)




Εδώ ενημερωθείτε για τους φεγγίτες και τις κουπόλες Velux:


Κουπόλες - παράθυρα ταράτσας Velux στις καλύτερες τιμές


Για ηλεκτρικά παράθυρα στέγης στις καλύτερες τιμές,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη για μια προσφορά.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου