Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αναπνέουσα μεμβράνη κεραμοσκεπών: Γιατί να την προτιμήσουμε;







Για αναπνέουσα μεμβράνη κεραμοσκεπών σε διάφορα βάρη και στις καλύτερες τιμές καλέστε μας στο 2310 428900.

Η αναπνέουσα μεμβράνη κεραμοσκεπών είναι μια εξέλιξη των τελευταίων δεκαετιών στο θέμα της στεγανοποίησης μιας στέγης. 

Το ιδιαίτερό της χαρακτηριστικό είναι ότι  ενώ είναι στεγανή στο νερό,επιτρέπει εντούτοις στον αέρα και στους υδρατμούς να τη διαπερνούν

Με τον τρόπο αυτόν οι αναπνέουσες μεμβράνες αποθαρρύνουν τις συμπυκνώσεις υδρατμών στο σύστημα της στέγης που θα μείωναν την λειτουργική της ζωή λόγω της διαβρωτικής δράσης της υγρασίας.

Οι μεμβράνες αυτές κερδίζουν με ταχύ ρυθμό μερίδια αγοράς από τις ασφαλτικές μη αναπνέουσες με το δεδομένο ότι αφ' ενός έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία τους κι αφ' ετέρου έχουν υποχωρήσει πολύ οι τιμές τους.

 Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι αποκλείεται να κάνει κανείς λάθος επιλογής μιας και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους στεγών.

 Δηλαδή μπορούν να μπουν σε θερμές ή ψυχρές στέγες,αεριζόμενες και μη, τη στιγμή που οι ασφαλτικές μεμβράνες είναι κατάλληλες μόνο για ψυχρές, αεριζόμενες στέγες.

Αν και υπάρχουν πολλές αναπνέουσες μεμβράνες στη γκάμα μας,η σύσταση μας και η επιλογή μας είναι η εξής για λόγους που εξηγούνται μέσα στο λινκ:

Αναπνέουσα μεμβράνη κεραμοσκεπών για μια ζωή!


Η αναπνέουσα μεμβράνη αρκεί να αερίζεται μόνο από την επάνω της πλευρά. Από κάτω μπορεί να μπαίνει απ' ευθείας πάνω στο θερμομονωτικό υλικό πράγμα που διευκολύνει πολύ την κατασκευή.

Η σωστή σειρά των στρώσεων και ότι πρέπει να γνωρίζετε για τις μεμβράνες κεραμοσκεπών αναπτύσσονται εδώ:


Πρέπει να μπαίνει αμέσως κάτω από τα κεραμίδια με τη χρήση επιτεγίδας ή με κρέμαση για την αποστράγγιση των νερών.

 Η θερμομόνωση πάντα κάτω από τη μεμβράνη και αν οι συνθήκες το επιτάσσουν θα μπαίνει και φράγμα υδρατμών κάτω από τη θερμομόνωση.

Σας συμφέρει να προμηθευτείτε την αναπνέουσα μεμβράνη σας από τη Macon!Έχουμε πάνω από 10 διαφορετικά είδη για να επιλέξετε και πολύ καλές τιμές.
 Και βέβαια την τεχνογνωσία για να σας συμβουλεύσουμε σωστά!


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου