Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου για τεχνικά έργα,κήπους,οικοδομές







Για top quality γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης πολυπροπυλενίου στις καλύτερες τιμές καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τους κήπους σας,τα τεχνικά σας έργα και τις κατασκευές σας γενικά.

Για τους κήπους σας,τις ζαρντινιέρες σας  και τα αγροκτήματά σας χρησιμοποιήστε τα γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου Terraplast Geotex για να ελέγξετε τα ζιζάνια - αγριόχορτα. 

Σταθεροποιημένα με γραφίτη, τα μαύρα αυτά, μη υφαντά γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης έχουν πολύ πυκνές ίνες για να κρατάνε υπό έλεγχο τα αγριόχορτα.

Παραδίδονται σε ρολά 10x1m ή 50x1,5m.

Για το πως χρησιμοποιούνται καθώς και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση:


Γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου για κήπους: Τιμές - Θεσσαλονίκη


Τα μη υφαντά γεωυφάσματα  λευκού πολυπροπυλενίου Ecofelt PP-FC/AG είναι μια σειρά από premium quality υλικά φτιαγμένα  από ατέρμονες,παρθένες - μη αναγεννημένες ίνες - που διαθέτουν τα καλύτερα μηχανικά και υδραυλικά χαρακτηριστικά κι ως εκ τούτου προορίζονται για έργα μεγάλης σπουδαιότητας που θα πρέπει να αντέξουν για  πολλά χρόνια.

Είναι κατάλληλα για φιλτράρισμα,διαχωρισμό,αποστράγγιση,ενίσχυση και προστασία και συνδυάζονται με άλλα γεωσυνθετικά υλικά για την παραγωγή εξειδικευμένων γεωσύνθετων προϊόντων.

Απλά, και για λόγος σύγκρισης, να αναφέρουμε ότι ένα τέτοιο γεωύφασμα εδαφοκάλυψης στα 300gr/m2 έχει μια εφελκυστική αντοχή της τάξης των 23kN/m σε σχέση με τα μόλις 3kN/m που έχει ένα τυπικό πολυεστερικό γεωύφασμα!

Μπορείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά και βέβαια να καταλάβετε ότι από μόνο του το βάρος ενός γεωυφάσματος δεν λέει και πολλά πράγματα.

Τα γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου  Ecofelt PP-FC/AG μπορούν μεν να χρησιμοποιηθούν και για κήπους αλλά δεν τα συνιστούμε και προτείνουμε τα εξειδικευμένα προϊόντα Terraplast Geotex.

Τελικά το τι γεωύφασμα θα επιλέξει κανείς εξαρτάται από τις απαιτήσεις και την κρισιμότητα του έργου και το υπάρχον budget.


Για  γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης πολυπροπυλενίου στις καλύτερες τιμές καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Yπάρχουν προϊόντα για μεγάλα τεχνικά έργα,για κήπους και για τις ανάγκες των καθημερινών κατασκευών και συντήρησης. Μεγάλες και μικρές συσκευασίες.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου