Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Υαλοπλέγματα στην καλύτερη τιμή: Νέο υαλόπλεγμα θερμοπρόσοψης






Για υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης στα 160gr στην καλύτερη τιμή της αγοράς καλέστε στο 2310 428900.


Διαβάστε επίσης:



Υαλοπλέγματα: Πώς να επιλέξετε ένα καλό προϊόν!

Υαλόπλεγμα: Πώς θα επιλέξω; Πώς θα το τοποθετήσω;



Mόνο ο μεγαλύτερος διακινητής στο υαλόπλεγμα - ή πλέγμα ή δίχτυ όπως το αποκαλεί η πιάτσα - στην Ελλάδα με 2.500.000m2 ετησίως μπορεί να σας εγγυηθεί τις καλύτερες τιμές!

Το 2016 ρίχνουμε στην αγορά το νέο υαλόπλεγμα θερμοπρόσοψης Masternet premium 160gr 5x6mm που θα είναι κάτι επαναστατικό γιατί για πρώτη φορά θα πιάσουν οι εφαρμογείς μαζικά στα χέρια τους τέτοια ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Το τεχνικό του φυλλάδιο είναι ήδη αναρτημένο στο macon.gr όπου μπορείτε να τσεκάρετε τις προδιαγραφές του. Η εισαγωγή αυτού του υαλοπλέγματος θα πάει τη θερμοπρόσοψη στη Ελλάδα μερικά βήματα μπροστά!

Στα υαλοπλέγματα για σοβάδες θα ρίξουμε επίσης στην αγορά το Masternet premium 110 που είναι εφάμιλλο του περίφημου Vertex R85. H τιμή του ελπίζουμε να είναι λίγο καλύτερη.



Για τη σωστή τοποθέτηση των υαλοπλεγμάτων μηn παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά εδώ:


Υαλοπλέγματα Vertex για σοβάδες: σωστή τοποθέτηση - σωστή τιμή


Kαλά είναι τα νέα και για το υαλόπλεγμα τσιμεντοκονίας και γαρμπιλομπετόν που αντικαθιστά το μεταλλικό πλέγμα στα δάπεδα και για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Το 2016 θα πωλείται σε χαμηλότερη τιμή λόγω οικονομιών κλίμακας κι έτσι θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα παραδοσιακά μεταλλικά πλέγματα τα οποία εκτοπίζει σιγά- σιγά από την αγορά.

Σε πολύ καλή τιμή θα βγει στην αγορά και το υαλόπλεγμα εσωτερικών εφαρμογών Masternet 75 που χρησιμοποιείται με έτοιμους τσιμεντοσοβάδες και γυψοσοβάδες .

Ο αγώνας μας και η προσπάθειά μας για να μειώσουμε τις τιμές στην ελληνική αγορά είναι σκληρός και συνεχής και νιώθουμε ακέραια την ευθύνη μας σαν ηγέτιδα δύναμη του χώρου.

Με ένα μπαράζ από νέα προϊόντα μέσα στο 2016 θα αλλάξουμε την αγορά του υαλοπλέγματος εκ βάθρων και πλέον όλοι οι καταναλωτές από τον απλό ιδιώτη μέχρι και τη μεγαλύτερη τεχνική εταιρεία θα μπορούν να απολαμβάνουν άριστη ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές προς όφελος της ποιότητας των κατασκευών.


Για ποιοτικά υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης 160gr σε πολύ καλή τιμή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου