Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης / στεγάνωσης









Για αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες στεγανοποίησης / στεγάνωσης στις καλύτερες τιμές και στη μεγαλύτερη ποικιλία καλέστε στο 2310 428900.



Οι ταινίες αυτές  χρησιμοποιούνται για να λύσουν δεκάδες προβλήματα στεγανοποίησης στις κατασκευές και το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζονται φλόγιστρο για την εφαρμογή τους

 Οι πιο συνηθισμένες αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης / στεγάνωσης είναι οι ασφαλτικές που το πεδίο εφαρμογής τους είναι πρακτικά απεριόριστο!

 Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά εδώ:


Adeflex: Αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου (2)


Προσοχή όμως!

Ποτέ μη τις χρησιμοποιήσετε κάτω από συνθήκες υδροστατικής πίεσης! 
Δεν είναι φτιαγμένες για τη δουλειά αυτή!

Έτσι μην τις χρησιμοποιήσετε σε πισίνες, δεξαμενές νερού,ενυδρεία και σωλήνες νερού υπό πίεση.

Οι ασφαλτικές ταινίες έχουν ένα θέμα με τη θερμοκρασία εφαρμογής που τις κάνει λίγο δύσχρηστες για το χειμώνα. 
Κανονικά χρειάζονται πάνω από επτά βαθμούς θερμοκρασία για να κολλήσουν..

Εδώ έρχονται οι βουτυλικές, αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης / στεγάνωσης που μπορούν να εφαρμοσθούν και σε θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν.

Επιπλέον οι βουτυλικές ταινίες έχουν από τη φύση του υλικού τους καλύτερη πρόσφυση στα συνήθη υποστρώματα και δεν χρειάζονται γενικά ούτε αστάρι αλλά ούτε κι ενδελεχή καθαρισμό του υποστρώματος.

Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι οι αυτοκόλλητες ταινίες στεγανοποίησης για καμινάδες που τοποθετούνται στο αρμό μεταξύ της καμινάδας και των κεραμιδιών.

Για τις ταινίες καμινάδων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:




Kαι τέλος πολύ σημαντικές είναι οι βουτυλικές ταινίες που μπαίνουν στις γωνίες των μπάνιων και των μπαλκονιών για να εξασφαλίσουν τη στεγανοποίηση στα προβληματικά αυτά μέρη

Για αυτοκόλλητες ασφαλτικές ταινίες στεγανοποίησης / στεγάνωσης στις καλύτερες τιμές και στην μεγαλύτερη ποικιλία καλέστε στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου