Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ασφαλτόπανα στις καλύτερες τιμές - Θεσσαλονίκη









Για τις καλύτερες τιμές σε ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες στη Θεσσαλονίκη καλέστε μας στο 2310 428900 ή στο 2310 402154!


Διαβάστε εδώ ότι θα θέλατε να γνωρίζετε πριν πάρετε τις αποφάσεις σας:


Στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα: Τα θανάσιμα λάθη


Στη Macon διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ότι καλύτερο υπάρχει στη Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα:


- τα ελαστομερή ασφαλτόπανα Polygum της IKO

- τα ασφαλτόπανα αλουμινίου Armalu της AXTER 

- τα ασφαλτόπανα της Αrcon δε μια γκάμα 30 κωδικών και πάντα σε επαρκή αποθέματα

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.

Για τη Θεσσαλονίκη προτείνουμε τα ασφαλτόπανα Polygum καθώς και τη σειρά Elastech της Arcon που πωλείται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Βέβαια τα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες μας διατίθενται και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για τα ασφαλτόπανα μπορείτε να το βρείτε στα ανωτέρω links αλλά και μπορούμε να σας το εξηγήσουμε κι εμείς με πολύ απλά λόγια! Γιατί πρέπει να κατανοηθεί ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια!

Για πολύ καλή ποιότητα και συμφέρουσες τιμές σε ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες - είτε πρόκειται για Θεσσαλονίκη είτε για οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδος -,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 ή στο 2310 402154!


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου