Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου για χρήση σε κήπους: Τιμές - Θεσσαλονίκη










Γεωυφάσματα μαύρα εδαφοκάλυψης για χρήση στους κήπους - ζιζάνια  / αγριόχορτα / παράσιτα - μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές στη Μacon - Θεσσαλονίκη. Τηλεφωνήστε στο 2310 428900.


Διαβάστε επίσης:



Γεωυφάσματα στις καλύτερες τιμές: απαραίτητες γνώσεις - λειτουργίες - είδη


Τα  μαύρα γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου Geotex χρησιμοποιούνται στους κήπους σαν πανιά εδαφοκάλυψης για να ελέγχουν τα αγριόχορτα - ζιζάνια - παράσιτα.

Πωλούνται σε συσκευασίες Kit των 10x1m αλλά και σε μεγάλα ρολά 50x1,5m για μεγαλύτερες εκτάσεις.

Τα γεωυφάσματα Geotex είναι ενισχυμένα με γραφίτη για maximum προστασία από τις υπεριώδεις αλλά αυτό δεν μας απαλλάσσει από την υποχρέωση να τα καλύψουμε μέ κάποιο υλικό για τα να τα προστατέψουμε από τις συνέπειες μιας μακρόχρονης έκθεσης στις υπεριώδεις. 

Όλα τα πολυμερή υλικά αυτού του είδους γηράσκουν με την επίδραση του ήλιου,


Τρόπος τοποθέτησης

Για να τοποθετηθούν θα πρέπει πρώτα να ξεριζωθούν τα υπάρχοντα αγριόχορτα - ζιζάνια - παράσιτα.

 Μετά το γεωύφασμα εδαφοκάλυψης κόβεται στη κατάλληλη διάσταση και απλώνεται πάνω στο έδαφος. Η εξασφάλιση της θέσης του μπορεί να γίνει με δίχαλα από σύρμα.

Με ένα ψαλίδι κόβουμε σταυρωτά  το γεωύφασμα στα σημεία που θα φυτευθούν τα φυτά και μετά τη φύτευσή τους το αναδιπλώνουμε.

 Καλύπτουμε το γεωύφασμα για κήπους με φλοιούς,πριονίδια,χαλίκια ή κροκάλες διαφόρων χρωμάτων που εκτός από τη λειτουργικότητα που είναι η προστασία από τις υπεριώδεις, να δίνουν και τη επιθυμητή αισθητική.

Το γεωύφασμα εδαφοκάλυψης ναι μεν αποκλείει τα ζιζάνια,αλλά επιτρέπει στο νερό να το περνάει μαζί με τα όποια θρεπτικά συστατικά. 
Χρησιμοποιείται εύκολα,χωρίς πιθανότητες τραυματισμού και μπορεί να κοπεί στις επιθυμητές διαστάσεις με ένα απλό ψαλίδι.

Είναι ιδανικό για τις ζαρντινιέρες για να διαχωρίσει το χώμα από το αποστραγγιστικό υλικό και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν φίλτρο για την δημιουργία αποστραγγιστικών τάφρων και αυλάκων.

Μπορεί τέλος να χρησιμοποιηθεί για διαδρόμους στους κήπους, σαν στρώση διαχωρισμού που θα αποτρέπει και την περίπτωση καθιζήσεων.

Για μαύρα γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης πολυπροπυλενίου για χρήση σε κήπους κάντε ένα τηλέφωνο στο 2310 428900. 
Έχουμε άμεση παρακαταθήκη και τις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου