Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Μόνωση/στεγανοποίηση κοινόχρηστης ταράτσας: Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!Στεγανοποίηση, μόνωση, κοινόχρηστες ταράτσες, Ντάριο Φο, άρνηση πληρωμών.

Αλαλούμ!
Έχουμε φθάσει στο σημείο να ακούμε για κοινόχρηστες ταράτσες και να το στρίβουμε αλά γαλλικά.
Πολλοί Έλληνες – αλλά και άλλοι λαοί, για να μην παρεξηγούμαστε στις πονηρές αυτές εποχές – έχουν την νοοτροπία του «μακριά από την αυλή μου κι ας είναι και στην αδελφή μου».
Το θέμα όμως με τη στεγανοποίηση των κοινόχρηστων ταρατσών δεν μπαίνει σε ηθική/ανθρωπιστική βάση αλλά σε νομική. Όλοι οι διαμερισματούχοι – εκτός σπανίων περιπτώσεων – είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το ποσό που αναλογεί στα μέτρα του διαμερίσματός τους ανεξαρτήτως ορόφου. Η υποχρέωση εξαντλείται στη στεγανοποίηση και δεν περιλαμβάνει τη θερμομόνωση.

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την ηθική μου συμπαράσταση και να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αναξιοπαθούντες διαμερισματούχους των ρετιρέ αλλά και στους ταλαίπωρους διαχειριστές που προσπαθούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα στη μικρή Βαβέλ τους.

Όταν κι εάν κατορθώσουν να καταλήξουν σε μια ομόφωνη λύση, σίγουρα η λύση θα είναι η φθηνότερη προσώρας και η σαφώς ακριβότερη σε μεσομακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές τηλεφωνήστε στο 2310 402154.
 
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM